Georgel Texanul ne iubeste !

Saturday, June 27, 2009

Revista presei sau cenzura la gds.ro

acest post nu am reusit sa il postez la gds.ro
Va fac io stirile ca e plictis`ala mare pe acilea! Americanoizii au sterilizat fara consimtamint si fara instiintarea "implicatelor" din 1920 pina in 1970! T4? Era dl. Seliste sau dl. Ghinea? :) La Nurnberg i-au spinzurat pentru asta! Generalul responsabil cu (canci) apararea aeriana la 11 sept a murit intr-un accident feroviar! Mah, cum mama lu` Proces Verbal le mor astora tocmai aia de dau dureri de cap?!!! Io cred ca si asta era mort de ceva timp si accidentul asta a aparut la tzank! Exact cum a fost si cu John O`Neill! Al mai tare investigator din FBI ! Asta a anchetat "torpila" telolistilor cei lai care a lovit USS Cole ...... in Yemenul ala de unde au lapit tulistii aia cum vleo saptamina! Cind nenea asta s-a apropiat cu investigatia de Mossad, si-a luat o parasire de tara de la ambasadoarea USA in Yemen! Pentru ca a fost atit de bun, a ajuns un ciuri buri! Si l-a angajat Larry Silverstein! Sa se ocupe de securitatea WTC! Prima zi de lucru? 11 septembrie 2001! :) Era in noul sau birou din WTC! Cica! Cica de fapt era dat disparut de citeva zile! Ministrul de Interne iranian acuza neoficial CIA de revoltele din Iran! Cica "eroul" asta al Iranului, Mosavi a fost ministru de interne prin `80!... Nici-o legatura intre atacul asupra cazarmilor americanilor stationati in Liban si numirea de catre Mosavi a ambasadorului la Beirut! Nici-o legatura! Dr Grohaiala, (Kissinger), criminalul din Vietnam si Cambodgia avertizeaza ca daca nu se va reusi schimbarea dictaturii din interior, este de datoria americanoizilor sa o faca din exterior! Le-a mai reusit o data cu Iranul! :) Se pare ca de data asta o vor lua invers : de la presedinte la monarh: Israel deplaseaza ceva trupe la granita cu Libanul! Nici asta nu are legatura cu Iranul!.. .. Va aduceti aminte de militarul israelian rapit de telolistii libanezi acum citiva ani? Cica telolistii l-ar fi rapit dintr-un post de granita.... pina au aparut niste fotografii cu incursiunile israelienilor pe teritoriul libanez... mai mergeau din cind in cind la vinatoare de crocodili! HObama cica e pregatit pentru un "atac" al Coreei de Nord! Telolisti mici si lai! (e asiatici)! Ai naibii telolisti coleeni, vor sa fure si ei "democratia si valorile" Statelor Unite! S-au spurcat de la telolistii musulmani! In loc sa faca si ei niste credite "internationale" sa le cumpere ca oamenii ei vrea sa le fure! Zau asa! Cica avocatii rudelor victimelor de la 9/11 au prezentat NYTimes dovezi ale implicatiei sauditilor in atentat! Ete nah! Pai familia Tufis e uite asa cu familia regala saudita... de 50 ani! Si cica serviciile secrete saudite sint si mai asa cu CIA si Mossad! Ce-o fi asa nou?!!! Aaaaaa, "dovezile"!!!
Dupa noile reguli cu "toleranta" in IUchei, se s-au gindit britzii? Sa puna lupul pastor la oi! Iei un adolescent problema si il pui sa pazeasca strazile! buna idee, nu? Acum cica parintii nu mai au voie nici sa-si fotografieze proprii copii.... la Ziua Sportului! Tot pentru "binele lor"! Kinder porno si alte halea!!!
Record de viteza pe roti.... o masina electrica! :) Daca vi s-a parut ciudata "dependenta" asta de petrol, benoclati-va nitel aici! Doar un motiv!
Doi pensionati germani au rapit pe agentul de bursa care le-a "pierdut" 2 mil. sterline si s-au "jucat" nitel cu el!
Guvernantii americanoizi acuza FED de implicare in crahul Merryl Lynch.
Desi a fost "falimentara" si a primit cea mai mare felie a bailoutului obamesc, Goldman Sachs doboara recordul tuturor timpurilor la bonusurile acordate "angajatilor"! Sclavii lor din OIuropa, Banca Centrala Europeana mai baga un "ajutor" de 442 mlrd.... pentru a rezista "crizei"!
Primul american care cere azil politic in alta tara este cameramanul acreditat guvernamental sa documenteze Ground Zero! Ce motiv o fi avut?!!! :):):):)

No comments: