Georgel Texanul ne iubeste !

Saturday, March 28, 2009

Matrics?


Ce avem aici?

O haita de hiene care se lupta intre ele! Musca, miriie, se retrag din cind in cind pentru a-si aduna fortele si se intorc din nou la atac! Noi, bineinteles vom alege pe cea care ramine in picioare! Cine le pune in arena? :)
"Alegeti pe cine va dam noi sa alegeti!" (multumesc dle S.) sau "De acum incolo veti trai realitatea pe care va vom da-o noi".
Concluzie? amindoi... .adica toti presedintii din ultima suta de ani sint platiti din acelasi sac!

Saturday, March 21, 2009

No comment

Hi! Mai citisem despre amploarea pe care au luat-o blogurile in rindurile tinerilor si sesizam de multe ori o atitudine negativa.... Pornind acest blog, Restul Stirilor si Restul Stirilor II din dorinta de a aduce si alte fatete ale vietii cotidiene mi s-a parut nitel ciudata aceasta negativitate fata de una din activitatile urmasilor nostrii (incerc sa le vorbesc limba)! Neavind de lucru (adica lene)o luai iar razna pe internet.... aha,..... da...... ochei...... E ATIT DE SEARBADA VIATA LOR INCIT AJUNG SA-SI TINA JURNALE ONLINE?!!! Conflict intre generatii "pa fundul meu" asta e plictiseala adusa la apogeu!!! Se pling ca sint manipulati in directii contrare idealulilor lor si EXACT ASTA FAC!!! Pai nu mai este nevoie sa-i spioneze sa le afle punctele slabe: SI LE EXPUN SINGURI ONLINE!!! Am ceva tineri in jurul meu care nu ies cu saptaminile din casa pentru ca stau cu prietenii la taclale ONLINE!!! Stupiditati de chaturi, online dating s.a. FACUTE DOAR PENTRU A TE INDEPARTA DE RELATIILE UMANE.... UMANE.....UMANE! Pricepeti? Pina la urma, ala din spatele monitorului intilneste pe cineva la scoala-serviciu si ramii cu buza umflata!!! Multi dintre ei sint ingrijorati deja de viitorul lor si ar vrea sa faca ceva ..... Ce fac ei? Se expun: bloguie... bloguiesc... cum naiba se conjuga?!!! Luai-va bre o papusa, un ciine si destainuti-va lor nu o mai faceti in public'! Ete ca-i dadui dreptate judecatorului ala din Canada de care se temeau "activistii" ca daca declara publica activitatea online va mai fi o strangulare a libertatilor! :)

Sunday, March 15, 2009

Conspiratii in mass media

Anul trecut traduceam un articol despre idiotenia celor de peste ocean care au incropisera o lista a teroristilor.... cu un milion de nume (?) pe ea! Acum, aceasta stire apare in USA Today si in dailymail.uk.co. Cum imi umbla gindurile prin cap mai ceva ca marfarele in triaj, ori chestia cu "1 milion" incearca sa ne obisnuiasca cu cifrele rotunde, ori este un alt motiv pentru a ne inspira teama... teama ne tine in friu, asa cum afirma si stimatul meu coleg forumist, DDR.
Nu am sa mai las marfarele sa alerge prea mult prin triajul meu si am sa va dau de gindit cu faimoasa teorie trotinista:" Ce se intimpla cind conspiratiile avanseaza in mass media?".

Friday, March 13, 2009

Taxa de drum europeana

gds 13 mar.09
V-am atras atentia de citeva ori sa incetati sa mai ginditi "Bah, da` nu le mai ajunge?!!!" si sa incepeti sa vedeti "Ne-au pus-o!". Aceasta taxa este unul din multiplele scuze folosite pentru a face sa dispara clasa sociala medie..... cea mai numeroasa si cea mai periculoasa: cei bogati se lasa cumparati usor iar cei saraci se lasa comandati usor.... cu mincarea -conform dr. Kissinger. Ce legatura are poluarea cu Prefectura?!!! Cite taxe ne mai trebuie pentru a reduce poluarea la un nivel unanim acceptat? Ce-i cu sursele alternative de energie?!!! Cit le mai tin ascunse cu tot felul de legi ambientale (siliciu -panourile solare, acid, plumb-acumulatori) sau cu preturile care le fac intangibile?!! Daca Uniunea Europeana mareste si mai si inventeaza noi taxe inseamna ca in USA se va reduce poluarea desi nu a ratificat nici acum Tratatul de la Kyoto din 1996? Acolo nici macar nu-ti trebuie omologare sau inspectie tehnica pentru masina construita in garaj!!!! Marionetele de la Brussels au mai slefuit un dos cu aceasta taxa, Maestrii Papusari pot sa se aseze linistiti!!! De ce nu se opune nimeni? Din lacomie? De frica?

Monday, March 9, 2009

Masinile telecomandate si politica

gds.ro 06 mar.2009
OOOOpppssss: "Sistemul controlează amortizoarele, pedala de acceleraţie, direcţia şi ESP-ul."???!!!! Acum intoarceti-va jumatate de an inapoi cind v-am prezentat moartea lui Jorg Hayder in Austria!!! Wiki:wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider , adl: preview.tinyurl.com/czce55 , thesun.uk: preview.tinyurl.com/ 5v5lwn si bineinteles, obligatoriul youtube: http://preview.tinyu rl.com/bhmuf3 si preview.tinyurl.com/aghu7z !!!! Din pacate, lista e mult prea lunga: Jurgen Mölleman in Germania in 2006, Huey Long in USA in 34 (parca).......Ceausescu inca nu imi este permis sa-l adaug acestei liste!
Daca "dati" intr-un motor de cautare "Jorg Hayder Mossad" o sa vedeti tot felul de stiri care incearca sa demoleze teoriile "conspiratorilor" care afirma ca acesta ar fi fost asasinat de Mossad! Nu incerc sa insinuez nimic: va atrag atentia sa va uitati la datele acestor "demolari": toate sint post mortem! Ex: http://preview.tinyu rl.com/aawfgf Explicatia e simpla: atunci s-au intesificat acuzatiile aduse Mossadului! ia fiti atenti la astea doua: http://preview.tinyu rl.com/6zpbts si http://preview.tinyu rl.com/4vjp5h din 2005! Imediat ce v-am anuntat moartea lui v-am prezentat atunci si un link de la cnn tot din 2005 despre spionajul Mosssadului asupra lui Hayder. Economist: "Daca vreti sa vedeti un nazist in Jorg Hayder nu e greu! Calculat, rece si arian aratos caruia ii place pielaria neagra, masinile rapide si sporturile extreme... toate arata spre el"!- nu-i asa ca-i o definitie foarte ciudata pentru cei care gindesc in nucuvinte? http://preview.tinyurl.com/byge2m "Cineva care a avut acces la masina lui Hayder a manipulat electronica ..... Phaeton si A8 sint cele mai sigure masini din lume..... Multe lucruri amintesc de moartea Dianei (Lady) ..." citate din articolul thesun.uk prezentat mai sus! ". "Sistemul controlează amortizoarele, pedala de acceleraţie, direcţia şi ESP-ul." - mi-a amintit toata povestea..... ce usor se demoleaza teoriile "conspirative" la momentul respectiv!.....

Bine ati venit in U.R.S.E.

Eu vreau/ Vreau sa aveti incredere in mine/ Vreau sa ma credeti/ Vreau sa aud cind clipiti/ Vreau sa va controlez pulsul// Vreau sa va aud vocile/ Vreau sa va tulbur linistea/ Vreau sa ma intelegeti// Va vreau visele/ Va vreau energia/ Vreau sa va vad miinile/ Vreau sa va parasesc in ovatii// Ma vedeti/ Ma intelegeti/ Ma simtiti/ Ma auziti/ Cor: Te auzim/ Ma vedeti/ C:Te vedem/ Ma simtiti/ C: Te simtim/ Nu va inteleg// Vrem sa aveti incredere in noi/ Vrem sa credeti tot ce va spunem/ Vrem sa va vedem miinile/ Vrem sa va parasim in glorie// refren refren Ich Will-Rammstein (Mutter 2001)

Incepind cu 15 martie, guvernul democratic ales al Romaniei a decis ca fiecare detinator de telefon sau de legatura internet este un suspect! Suspect de ce?!!! Pai cam de ce le poate trece prin cap atit timp cit telecomunicatiile vor fi inregistrate pe o perioada de sase luni! Tehnic, fiecare cetatean al Romaniei este suspect de acte ilegale: pfuuuui la Kosch cu prezumtia de nevinovatie!! Nu prea ma pricep la jurism dar ceva se intimpla rrau de tot aici! Din toamna au inceput sa localizeze apelurile (foarte linistitor) la 112! Cu o precizie de 2 m!!!
Politiceii cei democrati (alarma: ironie!) din Germania au "aprobat" anul trecut lansarea unui "vierme" in retea prin care pot controla datele din computerele private si prelua controlul lor fara a se mai deranja la o perchezitie fizica la domiciliul SUSPECTULUI: pentru ca aici nu au mai avut scapare si s-au ales doar cu aprobarea in caz de investigatie pe baza de motiv plauzibil.... sau cum o mai suna in termeni juridici! Tot anul trecut Marea Britanie a "permis" legatura directa camerelor de supraveghere a traficului cu faimoasa N.S.A americana! Nu imi aduc aminte daca era inclusa si baza de date a numerelor de inmatriculare sau era doar o "conspiratie"....
Dar toate astea spre binele nostru, nu? Si ce daca Ceausescu este acuzat ca ar fi colaborat cu teroristi si organizatii teroriste musulmane! Si ce daca C.I.A. a transferat in U.S.A. detinutii din Orientul Mijlociu via inchisorile romanesti? Detinuti care nu vorbisera inca cu un avocat! Era spre binele nostru, nu? Si ce daca au fost torturati (confirmat oficial de Pentagon, material video disparut conform anchetei), era spre binele nostru!
Sintem dusi de nas zilnic mai rau decit oile la abator.... toate astea cu ajutorul mass-mediei! Nu mai imi aduc aminte care politic american ar fi spus dupa 9/11 :"De acum incolo o sa traiti realitatea pe care o sa va o dam noi!". Un alt politic francez ar fi spus cu ani in urma: "Votati pe cine va dam noi!". Ce se intimpla oare cu noi?
"Cit de diferiti sintem noi nemtii. Daca Führerul nu tine cuvintari este dovada ca este nesigur si nu vede nici-o solutie. Daca tine cuvintari, cineva ar putea conclude ca situatia in Reich este catastrofala si populatia are nevoie disperata de incurajare. Daca nu vorbeste de o victorie rapida este pentru ca nu crede in asa ceva. Daca vorbeste, incearca sa insele opinia publica. Daca se intilneste cu Ducele (Mussolini -n.t.) inseamna ca sint neintelegeri in Axa. Daca nu se intilneste inseamna ca este un gol greu de umplut. Daca viziteaza trupele, fuge de situatia din tara. Daca nu o face ii este frica de soldati, bineinteles. In Anglia, poporul ovationeaza de trei ori cind ratiile de carne sint reduse. In Germania, in mod firesc ar conduce spre revolta. In Anglia, zapada si gheata ar grabi transportul de persoane si de marfuri dar in Germania ar provoca haos total. Metodele germane de lupta sint stupide si de dispretuit dar nu le este rusine sa le imite. Metodele englezesti sint avansate, umane, liberale si avansate dar nu au succes si in consecinta sint aruncate in tacere. Cind am anuntat cu citiva ani in urma ca preferam tunurile untului toata Anglia s-a revoltat. Intre timp, englezii au mincat unt iar noi avem tunuri. Acum, ei trebuie sa urmareasca aceleasi principii dupa care noi ne-am costruit armata dar aceasta nu schimba cu nimic ca aceste principii sint stupide, fara viziune si superficiale pentru ca au fost inventate de National Socialisti. Nu este cale de intelegere cu englezii. Atit timp cit dl. Churchill este la conducere, John Bull (personificarea Angliei-asemanator Uncle Sam in U.S.) va invinge de fiecare data." - "Fabrica de minciuni a lui Churchill": Joseph Goebbels

Care-i diferenta intre a imputernici S.R.I., o firma privata din Bucuresti sau o firma privata din Insulele Galapagos sa inregistreze telecomunicatiile din Romania pentru 6 luni? Vodafone, Orange sint private 100% ? Telecom asa si asa! Este oare vreuna dotata tehnic pentru a indeplini sarcina stabilita de aceasta lege? Daca nu de ce au dat-o atit de scurt? Juridic, incepind cu 15 martie fiecare detinator de un telefon mobil sau de o legatura internet va deveni automat suspect! Ce se va intimpla in viitor daca voi glumi (asa cum am mai glumit) cu vreun prieten la telefon ca daca ma mai supara il trimit pe verishorul Osama sa-l urecheze? Dar daca se vor colega cu posturile mele de pe gds de "islam lover"? Voi aparea la ProTv ca un periculos terorist care conspira la atentate impotriva romanilor? Cine ma protejeaza sa-mi pot spune liber opinia? Cealalalta lege despre Holocaust?!!! Daca sint roman si am ceva impotriva tiganilor ca o intreaga rasa nu e in stare decit sa fure ma face rasist? Legea impotriva urei rasiale ma protejeaza ca eu roman in Romania sa-mi apar tara impotriva unor nemernici? Daca eu roman in Romania vreau ca toata shleahta de la Bucuresti sa fie trimisa la munca silnica pentru ca romanii nu mai pot duce mult ma face simpatizant politic sau afiliat la organizatiile teroriste musulmane si conspirator impotriva guvernarii democratice "de drept"? Ce lege ma ajuta sa-mi cresc copilul? Aia pe care o promoveaza pina si in benzile desenate ca sa-si stie si cei mici "dreptul" de violenta impotriva minorilor'? Conspiratie? DA! DA! DA! Din partea MEA ca ma intreb ce efect vor avea aceste legi asupra mea si a urmasilor mei sau conspiratie din partea LOR ca au stiu aceste efecte cind au formulat si aprobat aceasta lege?' Bine ati venit in Uniunea Republicilor Sovietice Europene! Nu va preocupati, veti ajunge si financiar odata cu "adoptarea" monedei euro! Nuuuuuu, nu va fi ridicat nivelul de trai in Romania ci va fi coborit cel din Vest la nivelul Romaniei! Se fac "eforturi" deosebite in acest sens prin "falimentarea" bancilor! Bleah!

Banii si natiunea

"Da-mi puterea de a controla banii unei natiuni si nu imi pasa cine face legile" -Amschel Mayer Rothschild

Ma uitam pe youtube la o ancheta despre manipularea voturilor din 2000 in USA.... si mi-am adus aminte de cele din 2004! Si de cele din 2008: Obama si McCain! Am spus pe forum ca nu mai are importanta atit timp cit amindoi sint pe statul de plata! Si bine am spus dar inca o data nu am realizat ce am spus! "Alegerile in Romania" de 19 ani? Iliescu, mai zilele trecute a fost scos inocent in mineriade!!! Despre tarile sarace se poate spune linistit ca sint dictaturi! De ce ride lumea cind spun ca Germania este dictatura? Ca SUA este dictatura? Simplu: au vazut la televizor cu totii ca sint "democratii"! De ce spun asta? Pai ma uit tocmai la ultimii 40-50 ani ai acestor "democratii" si ma minunez! Pe citeva pagini internet am gasit niste "conspiratii" cum ca si "eroii" Ron Paul, Kuchinich s.a. ar fi platiti de aceeasi mina! Inclusiv Alex Jones despre care, personal deja aveam dubii pentru ca nu-mi placea moaca lui... am eu asa un nas care simte stirvul sub 2m de pamint galben! Dar nu ma puteam pronunta asupra lui pentru ca prea striga despre toate.. inclusiv paginul ritual de la Bohemian Groove!!! Ce imi putzea atunci?!!! De ce tocmai cei ce striga mai tare contra "manipulatorilor" sint cei mai bine platiti de acestia?!!! Pentru ca nu striga impotriva manipulatorilor: papusile acestora si-au asumat acest rol pe scena cotidiana! Atitea anchete guvernamentale in tocmai "tarile democratice" si nu s-a schimbat nimic pina acum: alegeri "manipulate" in USA, Echelon in Europa, sodomie la nivele politice inalte..., terorism (Oklahoma, WTC 2 ori, Waco-Texas, s.a.), crime ciudate in scoli ...., tot felul de nazbitii si nimic nu se schimba! Avem in schim legi care ne protejeaza copiii de palma parinteasca! Avem legi care se preocupa de alimentatia noastra dar mincam tot mai mult junk food! Avem legi care se preocupa de sanatatea noastra dar sintem din ce in ce mai bolnavi! Avem legi care ne apara interesele materiale si financiare dar sintem tot mai saraci... putin cite putin in fiecare zi, in fiecare an! CE PUTE AICI?
Revenind la acea ancheta despre manipularea voturilor prin modificarea softului masinilor de vot, mi-am adus aminte de "eroul" Parvulescu care l-a "criticat" pe Ceausescu la Congresul al XXV-lea al PCR! Am vazut la toti romanii o ura impotriva comunismului dar mai ales impotriva lui Ceausescu pentru "crimele si asasinatele politice" si sincer, imi era greu sa accept asa ceva.... din nou nasul! Din toate documentarile ultimilor ani am aflat ca nu toti pacalicii din trecut au fost baubau! Unora ar trebui sa le ridicam statui... nu doar romanii (la nivel national) dar si pe alte meleaguri au fost asemenea eroi-tradatori!!! Au fost toti cei judecati de Ceusescu, eroi? Chiar nu au fost INTR-ADEVAR tradatori de TARA SI NEAM si au fost judecati pe drept? ....si vad ca actualele "democratii" nu numai ca ii considera tradatori in continuare dar chiar ii catalogheaza tradatori si pe cei ce afirma toate astea !!! Am mai spus pe forum situatia in care doar judecatorul poate reclama pe avocat dar nu invers.... si vorbind de legislatie am in vedere tocmai "tarile civilizate" pentru ca restul sint dictaturi, nu-i asa? Deci nenea Iliescu poate acuza de tradare studentii si pe ceilalti care iesisera dar ei pe el nu! Poc, o bita in cap! Nu-s timpuri trecute dragilor, situatia este mai actuala ca oricind pe tot cuprinsul planetei! De ce e greu de crezut toate astea? inceputul clipului alaturat spune tot! Restul clipului este manipulare-conspiratie! Poate am sa va spun vreodata DE CE!
De ce toate aceste anchete la toate nivelele dar nimic nu se intimpla desi noi stim cine a fost.... citeodata sa stii cine NU A FOST e de ajuns! Exemplu? WTC: nu au fost niste talibani din caverne care au directionat avioanele sau au jucat Wargames cu aviatia americana pentru a arunca in aer turnurile!!! E de ajuns sa stim NOI, POPORUL asta! Si e un adevar pe care cine mi-l neaga e conspirationist: GUVERN sau individual! Pentru ca nu doar individualii pot fi conspirationisti, nu-i asa?
Un exemplu monstruos de clar asupra teoriei "Guverne din Maimutzoi" cred ca este actuala "Criza Financiara Internationala" unde guvernele "tarilor civilizate" au sarit in "ajutorul" depozitelor individualului! Eu am aici o teorie "conspirationista": ce-ar fi sa sara Procuratorile sa inceapa anchetele si ...siiiii... vorbesc prostii: NU-I NEVOIE DE NICI-O ANCHETA!!! Salariile bancherilor sint publice, asijderea (o parte din) averile lor! Sint bancheri care au incasat bonusuri in continuare, chiar si de la parasirea postului in bancile (falimentare) respective ani la rind! Mai este nevoie sa mai aduc dovezi la teoria "Guvernul Maimutelor"? . Daca nu reusiti sa gasiti cel putin 100 este dovada clara a ignorantei la care ati fost fortati si manipulati sa nu le vedeti!
Buuuuun! Dar pentru a avea guverne de papusi trebuie sa avem Maestri Papusari, nu-i asa? Pai aici inca nu ne-am decis: Illuminati, Masonerie, evrei, ... ce ar mai fi? Divide et impera va spune ceva? Pai sintem la inca un nivel la care sintem impartiti! CINEVA II COMANDA SI PE ACESTI ILL-MAS-CFR- blabla!!!!!! E de ajuns teoria oficiala a Scotland Yard-ului (neaplicata la WTC; War on Terror): FOLLOW THE MONEY!!! GANDITI LIBER SI INTREBATI-VA INTOTDEAUNA DE CE!

Lupii intre (n)oi

---din posturile mele de la gds.ro
Buna ziua copii! Luati caietul si notati pt ca vom avea teza din urmatoarea lectie! "Guvernele democratice si civilizate, si lupii in blani de oi." Dupa cum am remarcat pe aici, avem cam toate speciile de internauti. Avem pacmani: cei care cum le dai drumul in curtea gds-ului cum incep sa clampane in nestire, indiferent daca vad vreun fund sau nu printre ulucile posturilor. Apoi avem pavlovienii: cei carora le lucesc ochii si saliveaza din belsug cind aud sau citesc "occident", "civilizatie", "democratie", "Germania", "US of A", "Canada", samd. Sa nu indraznesti sa gasesti vreo litera dispusa prost in reflexele de mai sus ca li se incetoseaza creierul si se pot transforma rapid in pacmani sau lei cu doua capete care pazesc templul plin cu valori tentante pt Baubaul Anonim alias Teroristul Inocent sau Teroristul Patriot. Apoi avem niste spiridusi cu urechile mari si clapauge dar care aud foarte bine soaptele dintre cuvinte...spiridusii adulti (precum eu) se pot transforma in ogari cu un nas atit de mare , cu nari imense care pot amusina de la distante mari lupul in blana de oaie. Gata, pauza! Puteti iesi la joaca, ne vedem dupa amiaza la ora a doua! :)
---------------------------------------------------------------------------
Gata pauza copii? V-ati jucat in pauza mare? Sa revenim la lectia noastra! Recapitulam: pacmani, lei cu doua capete si spiridusi! Primele doua specii nu sint primejdioase atit timp cit sint supreavegheate! De la spiridusi incolo incep sa devina periculosi! Spiridusii astia sint precum pendulul din sufragerie: cit timp ii ai, te deranjeaza zumzetul lor! Cind cobori pendulul si iti iei un ceas nou, unul electronic si silentios incepi sa simti lipsa pendulului.... lipsa tictacului lui te asurzeste... te simti pierdut, nu ai nimic real in care sa te ancorezi! Ai vrea sa ai inapoi pendulul dar esti prea comod in fotoliu cu telecomanda in mina.....simti cum ti se gelatineaza creierul fara acel pendul.... fara zumzetul spiridusului cel bun! Si apoi ce daca zice lumea ca ala din fata ta e spiridusul cel rau care tot iti sopteste vrute si nevrute, doar ai telecomanda in mina si poti sa-l asculti cind vrei sau sa-i dai una peste gura cu "Stand By". Nu ca ametitul celalalt care venea cind voia el si zumzaia tot ce-i convenea lui! Uite: aici imi aleg rezonanta preferata creierului meu... .devenit intre timp gelatina dar deh, trec anii nu mai poti sa-l tii drept sub calota asa usor! Bun, deci tema principala pentru teza era "Lupul in blana de oaie"! De ce nu Piratii? De ce nu Calul Troian?!!! Pentru ca mai devreme sau mai tirziu i-ai fi vazut si te-ai fi aparat.... ar fi avut si ei pierderi! ... presupunind ca intre spiridusul pe care credeai ca il telecomandezi nu te-a transformat intr-o oaie! O oaie, ca orice oaie simte in permanenta nevoia unui pastor.... unei ghidari, pentru ca ea este atit de inocenta si lipsita de aparare incit nu mai stie nici de unde sa pasca! Acum, lupii se imbraca in tot felul de blanite de oite sacrificate anterior cu ajutorul spiridusului cel rau.. care de fapt nu e chiar atit de rau: zumzaie si el pe acolo din spatele sticlei toate nazbitiile care i le transmit lupii in blana de oaie.... ei nu sint decit niste maideparte zumzaitori! Deci: vine lupul in blana de oaie behaie ce behaie pina capata increderea celorlalte oite, iar apoi incepe sa le duca incet dar sigur catre abator..... sau daca e prea devreme, catre instalatia de muls.... oitele ce sa zica?!! sint si ele multumite ca au avut de pascut fara prea mare bataie de cap.... laptele oricum nu le trebuie ca nu mai au miei..... si chiar daca nasc vreun miel, se ocupa oierul sa-l creasca in bucatarie la el ca afara e periculos iarna cu atitia lupi, doar ii auzim in fiecare noapte! ba chiar unii sint atit de fiorosi ca urla si ziua!!! bine ca avem stina noastra si nu ajung ei la noi.
-----------------------------------------------------------------------------------
"Dar de ce mai platim coruptii astia de procurori si judecatori atit de bine daca nu ne apara interesele! Ar trebui toti adunati si trimisi la Bug! Pe ei nu-i controleaza nimeni?" sau "Clica asta politica nu se mai satura de furat! Ne fura in nestire iar legea pe care o platim din taxele noastre ii apara tot pe ei! Cum este posibil NUP pentru Nastase despre care stie o tara intreaga ca a furat! Nu poti ajunge bogat pe cai cinstite in doar citiva ani. Stiu ca au trecut 20 ani de la Revolutie dar el e bogat de foarte mult timp!" - citeva exemple clasice de "Lup in blana de oaie!" Daca sinteti cuminti, dupa pauza am sa va explic cum vine asta. Daca nu, va dau tema pentru acasa pe caietul "de curat" pentru miine! :)
Articole si comentarii de genul "La noi ca la nimeni!", "Romania tara nimanui" fac parte din zumzaitul multiplicat si preluat de la lupii in blani de oi! De ce ?!!! Pentru ca izolind geografic fenomenul doar la Romania nu va parea atit de hidos si nu va reusi sa faca gelatina sa intre in rezonanta! Am mai spus la lectiile anterioare ca nu-i nevoie sa cumperi toti jurnalistii dintr-o tara, ar fi imposibil nu doar din considerente economice.... oarecum.... ci din principii morale! Cei care nu se vor lasa cumparati vor cadea singuri in capcana agentiilor de presa! Ati remarcat chiar voi articole copiate de prin alte publicatii, articole preluate de la Hot News, samd.... unii dintre ei vor evita in a intra in conflict cu legea oricit de idioata ar fi ea ("Legea-i lege, s.a.) si va face un mic ocol sau chiar va fi "corect politic" stiind ca minte! Nu degeaba se spune ca Mass Media e a patra forta intr.-o natiune! Nici-unul dintre ei cind va va da un exemplu occidental nu va aminti decit trecator, acceptind chiar "greselile" ca "doar nimeni nu-i perfect", de sistemul piramidal dupa care sint construite "civilizatiile occidentale"...... Nimeni, de cind bintui eu pe aici nu a adus aminte macar o data de datoriile internationale ale acestor tari! Acum citeva zile a facut-o totusi cineva..... aparut din NEANT!!! Sa fi fost un lup in blana de oaie? Iar am divagat, nu vreau sa va distrag atentia de la subiectul tezei: "Lupul.....!" Deci: comentariul nr 15 se vrea a fi un exemplu de comentariu inocent al unei oite! Daca schimbam macazul gindirii si o luam pe alta linie, incepem sa gindim fara cuvinte asa cum ne dicteaza inima, am putea spune ca sitemul juridic este platit regeste pentru a-si tine gura!!! ADICA NOI (guvernul) VA PLATIM O CACIULA DE BANI SA NE LASATI IN PACE ! NE DATI LA GIOALE; VA LUAM JUCARIILE! Jucati-va si voi de-a LEGEA cu papagalii de acolo de jos, inchideti-i cum va place, pentru un sac sau un mp3 -5 ani, va facem chiar legea sa aveti baza legala dar NU VA LUATI DE NOI!!! Cum cum sa ne scoateti cu basma curata fara sa cadeti voi?!!! Pai avem si legea aia deja aprobata, semnata. va intra la n ale lunii in vigoare! (citeam undeva un articol despre sistemul juridic american: "nici n-aveti idee cite se pot scoate cu basma curata cu viciu de procedura judiciara! =Nu prezinta pericol public in varianta romaneasca?) Si aici ajungem si la "toleranta" alesilor poporului fata de mafiile in plina dezvoltare: uitati-va in "tarile civilizate": droguri de cind sint "democrate", crime.... furturi, rapiri si tot ce mai stim cu totii! Banuiesc ca este evident ca politicii AU INTERESE IN A MENTINE INTERLOPII PE STRAZI!!! Cind aveti vreo situatie in care nu gasiti raspunsul, intrebati-va ca romanii (de la Roma): CUI BONO?. Cine beneficiaza? Sau teoria Scotland Yard: Follow the money! Cine beneficiaza de razboiul din Iraq? Poporul iraqian? Poporul american? Sau Complexul Militar despre care au existat avertismente din anii `30?
Ce "beneficii" mai are razboiul din Iraq in afara de cele financiare? M.O.R.T.I.I.!!!! Mii, sute de mii, milioane de m.o.r.t.i. din rindul civililor! Nu este o noutate! Au folosit-o Aliatii la Dresda, la Ploiesti, in Coreea-Cambogia (Kissinger inca nu este acuzat de crime de razboi -impotriva umanitatii pt asta desi se incearca de zeci de ani..... Bush la fel acum), Vietnam: 1.5 milioane civili ucisi! Vietnamul nu a avut o armata regulata impotriva careia sa poarte un razboi americanii! Si acolo au fost "lupi in blana de oaie" care au "denuntat ororile Razboiului"! Nu a fost un razboi pentru ca luptau impotriva partizanilor! Insusi cuvintul "razboi" ne face sa credem ca este ceva perfect legal, motivat moral! Razboiul din Iraq! Razboiul din Gaza? Puteti citi un articol foarte interesant, foarte "periculos" care pare sa dezvaluie ceva inedit..... un singur cuvint va va schimba in subconstient intreaga opinie: mesaje subliminale! Neuro-lingvistics! Mi s-a parut ca Radical a inceput sa "piarda" ochelarii de cal..... ieri la articolul lui Mixich ti-i pusesesi iar! Bineinteles ca e foarte greu de schimbat ceva, aproape imposibil atit timp cit mai sint multi de "desteptat": in special intelectualii care se cred liberi si constienti..... ei sint la fel de usor de fraierit! Psihicul uman e studiat de zeci de ani, de sute de ani !!! Torturile fizice cum credeti ca au aparut atit de sofisticate in trecut?!!! Taie o mina si gata! Nu vorbeste? Pai daca i-o smulgem incetul cu incetul, vorbeste? Nu am "aparut" aici din nevoia unei "masturbari" sociale comentindu-va comentariile sau articolele gds-ului.... am hobby-urile mele iar plictisindu-va pe voi cu zumzaitul meu nu face parte din ele! Mi-a luat ani buni sa inteleg ce inseamna "lup in blana de oare", "mesaje subliminale", "mass media indobitoceste", s.a..... Am fost la rindul meu pacman, pavlovian..... niciodata lup in blana de oaie! Insistenta cu care postez nu egaleaza nici pe departe zumzaitul mass mediei si nici macar nu poate contracara citusi de putin mesajele lupilor in blana de oaie..... sintem nascuti cu zumzaitul lor in urechi! De ce nu e greu de crezut? Pai daca un profesor vrea sa-si marite fata doar cu progenitura unui alt profesor... chiar daca e putin pramatie e totusi fiu de profesor, cam tot asa si elita: NU VA LASA PE NIMENI SA LE INTRE IN CLUB FARA ARMANI SAU D&G!!! Iar cind se pune problema sa piarda zecile de milioane, ofteaza si scot citeva zeci de mii pentru a-si apara agoniseala!!!! CUI BONO! Cui bono Ford, s.a.? Cu respect, to`arashul Matrics, ex trotineta Fraud, ex Porecla