Georgel Texanul ne iubeste !

Saturday, January 23, 2010

Din posturile mele de pe internet

ANCHETEAZA SI JUDECA! SI PEDEPSESTE! Bancile nu au avut acceptul clientilor pentru a face operatiuni cu banii lor! Iti e de ajuns? N-a reusit el Lincoln: impuscat! N-a reusit el Kennedy: impuscat! N-a reusit el Kennedy: impuscat! N-a reusit el Kennedy: "accident" aviatic! (sint 3 Kennedy morti). N-a reusit el Huey Long: impuscat! Asta la repezeala! Crezi ca o sa "reuseasca" Capodopera in Ale Maimutarelilor?!!! Asteptati sa vedeti despre ce este vorba cu adevarat! O mineca se va sufleca pe undeva si vom vedea ca e tanti Doina si nu Mos Craciun! Health Bill ce crezi ca e? Mos Craciun?!!! De Real ID ce mai stii? Dupa aia or sa trebuiasca sa se "reorganizeze" si bancile globale.... pentru "compatibilitate", nu?!!! MAI CREZI IN MOS CRACIUN? Irak-Afganistan iti spune ceva? Aia e o mina goala complet!!!
.................................
"You are a den of vipers and thieves. I intend to rout you out, and by the grace of the Eternal God, will rout you out!" -Andrew Jackson si mai am Lincoln si multi altii care stiau DE ATUNCI ce-i cu bancherii! Razboiul Civil din USA de ce crezi ca a avut loc?!!! PENTRU CREEAREA UNUI GUVERN FEDERAL SI A UNEI BANCI FEDERALE!!! Prea erau de capul lor dupa ce-i lasasera englejii cu Puterea in miinile Poporului!!! Sub colonistii britanici, Puterea Domnului era CEDATA reginei.... si Bisericii! Dupa Razboiul de Independenta cind s-au retras englejii au lasat PUTEREA Poporului! Bancherilor sionisti nu le-a convenit! Si asa a aparut Razboiul Civil! Patriot Act a fost unul din seria de prealuare a Puterii de la State (reprezentate de GUVERNATORI) pentru GUVERNUL FEDERAL! Zilele acestea au mai aparut niste ORDINE EXECUTIVE: nu au nevoie de aprobare in Senat si alte alea! Se semneaza de presedinte si se executa de legislativ! DEMOCRATIA NU E CE CREDETI VOI! Prin 2004 (parca), la exercitiile militare de pe teritoriul american (prezentate de mine) in care se prelua controlul unui oras de catre militari, Politia locala a refuzat sa cedeze PUTEREA (controlul) militarilor! Pai intii de toate Posse Comitatus interzice in mod clar folosirea U.S.Army (federala) pe teritoriul national! Deci, prin ilegalitatea lor, nu existau in acel oras! Cind au intrat in biroul Serifului sa-l dezarmeze, acesta l-a impuscat in cap pe cel care a intins mina spre arma! Nu-s povesti dragilor! E mass media de atunci! STATELE UNITE ALE AMERICII sint o inventie scriptica care nu reprezinte statele unite ale Americii! PUTEREA inca nu a fost cedata guvernului federal! Degeaba voteaza ei un presedinte SUA pentru ca LEGAL e inexistent! La fel ca independenta Jermaniei! :)))))))))))))) La fe si Fiscul lor: IRS! Ala nici macar agentie guvernamentala nu este! La fel ca FED! Asa e dle "cu caciula in mina"? :)))))))))))
..................................
"The Act prohibits most members of the federal uniformed services (today the Army, Air Force, and State National Guard forces when such are called into federal service) from exercising nominally state law enforcement, police, or peace officer powers that maintain "law and order" on non-federal property (states and their counties and municipal divisions) within the United States." din Posse Comitatus! Fii antenta: "INTERZICE -serviciilor federale- impunerea legii in AFARA proprietatilor federale: STATELE SI judetele(?)! Stii ce e proprietate federala? D.C: District of Columbia! Unde ai vazut tu statul asta: Columbia? :)))))))) Highway-urile mai sint proprietate federala.... dar si acolo sint limitati de alta lege: "Se interzice limitarea deplasarii libere"... blabla! si Bleah!
si mi se pare ca si New York e proprietate federala! Apele Teritoriale sint proprietate federala! Mi se pare ca de-aia nu se baga Procuratura New York sa ancheteze (cum ar fi normal) "cazul" WTC! E guvernul federal care detine puterea nu Statul New York! :):):):):):):)
.................................
ermania este supusa acum dupa Grundgesetz (Legi de Baza) nu dupa Verfassung (Constitutie)! Articolul 146 (ultimul) din Grundgesetzbuch stabileste incetarea valabilitatii GG in ziua in care Constitutia va intra in vigoare! GG http://en.wikipedia. org/wiki/Grundgesetz este o "Constitutie Provizorie" pentru tarile sub ocupatie militara si "aprobata de Aliati"! De ce tot dau articole din wikipedia?!!! Pentru ca e mai usor de inteles... nu lasa loc de interpretari! Doar nu sintem judecatori! :)))))) Si pentru ca in urma cu citiva ani fortele de ordine americanoide erau "sfatuite" sa se informeze din wikipedia ! De ceva timp se pare ca sint impinse sa se informeze din wikipedia! Chiar si pentru anchete oficiale! Bleah? :))))))))))))))))
.............................
Art.1 din Constitutia Statelor Unite "stabileste Puterea legislativului si a guvernului FEDERAL -Congresul"! :))))))))))))))))))) )))))))))))) Adica papagalul care invoca Constitutia pentru a-si apara drepturile de OM se recunoaste cetatean supus Corporatiei USA! "We, the people"! -va amintiti? CONGRESUL USA ESTE GUVERNUL FEDERAL; nu este reprezentantul poporului -oamenii! :))) cic pic ploc! :)))) Statele Unite sint impartite in 12 Districte Federale! Si aici FED isi are mina bagata pina la coate! Si acum, bomba: CANADA ESTE AL TREISPEZECELEA DISTRICT FEDERAL! :))))De ce credeti ca isi schimba Declaratiile de Venit intre ele? Va amintiti de conationalii nostri care muncesc in USA si platesc impozite in Canada? E arghicunoscuta dar nimeni nu se intreaba DECE? :)))))) De ajuns ca platesc! Tip: daca accepti scrisori pe numele tau prin Posta Federala te recunosti "cetatean" -supus al Corporatiei si "inviolabilitatea domiciliului" se anuleaza! Si multe alte trucuri!
..........................
pentru claritate: District (federal, unul din cele 12) of Columbia : Washington e proprietate federala! "Constitutia: este un set de legi pentru guvernare, strinse intr-un document scris care stabileste PUTERILE si functiile unei ENTITATI politice." "Legea: un sistem de reguli impuse de institutii". blablabla! Adica: in momentul in care ceri "respectarea unei legi" (papagalilor) ajungi la MINA LOR prin alte legi! Sa va "conspir" ca eu daca as face LEGILE asa avea grija sa ma protejez pe mine si pe ai mei? Voi nu faceti legi in casa voastra? blipblipblipblipblip ! Va vine in minte ideea de OM : carne si oase? Sesizati diferenta fata de "cetatean"? Persoana juridica si fizica! PERSOANA FIZICA: este tot o entitate LEGISLATIVA fraierilor!!! :))))))))))))))))))) )))
......................
in urma art.1 sect.8, sediul Statelor Unite a fost stabilit intr-un district federal cunoscut ca District of Columbia. Creeat in 1790, districtul acoperea o suprafata de 269 km² DONATI de STATELE Maryland si Virginia. Statele Unite au inapoiat teritoriul donat de Virgina in 1846. The District of Columbia Organic Act of 1871 a revocat drepturile oraselor Washington si Georgetown si a creat un unic guvern pentru intregul District of Columbia. Orasul Washington nu mai exista. .... In urma Home Rule Act of 1973, District of Columbia este condus de un primar si cosiliu local. Congresul (federal .nota mea. vezi mai sus) isi pastreaza AUTORITATEA asupra D.of C. si are dreptul de a revizui bugetul local si taxele, de a anula legile locale si Home Rule Act. Rezidentii Districtului platesc IMPOZITE FEDERALE si sint reprezentanti in Parlament de un unic membru FARA DREPT DE VOT!!!" "Conform Amendamentului al 23-lea al Constitutiei, rezidentii Districtului pot alege Presedintele USA." blablabla CAM ASTA SPUNE LEGEA! Adica alegi primar da` degeaba?!!! :)))))))))
....................
... sau in traducere libera: primarul e lopetica si galetusa cu care se joaca fraierii in ladita cu nisip! Asta e sistemul de legi pe care americanoizii patrihotzi incearca sa ni-l "reformeze"!!! Mai GINDITI si singuri! Gata scoala, mer` eti acasa!

Thursday, January 14, 2010

Revista presei

dupa primul razboi din Golf la comanda lui Tufis senior impotriva lui Sadam, au avut primele doua submarine nucleare..... 380 mil EURO bucata! In docuri mai asteapta alte doua sa fie livrate anul acesta! Au "comandat" si o fregata de razboi! Acum mai vor alte doua submarine nucleare!!! http://tinyurl.com/yjrrz9h Pentru ca presedintele s-a preocupat mai mult de popor si a adoptat o serie de masuri si legi care impiedica-incetinesc plata datoriilor "internationale" (similar Lituania cu daunele WW II ), Islanda este trecuta pe lista tarilor teroriste! :)))))) http://tinyurl.com/5r8jg2 Multam lui Putin ca le-a acordat niste imprumuturi ... sa mai cumpere si ei de mincare! Te dai pe spate ce stiri gasesti in massmedia!!! Dupa ce au falsificat mai bine de 100 ani banii, in 2004 s-au retras din afacerile cu aur...... pentru ca si acesta a ajuns sa fie falsificat! Transferuri bancare de tungsten placat cu aur..... sub forma de lingouri!!! :) Fort Knox si Bank of England falsifica aurul..... mai nou!!! http://www.daily.pk/fake-gold-bars-in-bank-of-england-and-fort-knox-14477/ De ce tarile "civilizate" se mobilizeaza pentru a ajuta Haiti... dupa cutremurul suferit (parca) ieri?!!! DE CE ACUM?!!! Anul trecut , dupa "criza" financiara haitienii iesisera in strada pentru "criza" alimentara! Revolta! Si "civilizatii" taceau milc! DE CE ACUM?!!! http://tinyurl.com/yhs9ee3 La fel si egiptenii! Va amintiti! :))) Asa-i ca sint sadic! Va aminti pe dracu! Va amintiti ca egiptenilor li se ordonase sa omoare toti porcii din cauza gripei'? (sucesc cutitul in rana)! Zilele trecute, Mubarak (alt sclav sionist) a oprit ajutoarele umanitare catre Gaza! Va amintiti ca mai spuneam ca specialistii arabi sint asasinati unul dupa altul? Anul trecut lista ajunsese la aproape 400! Ghici mici ce s-a intimplat in Iran !!! http://tinyurl.com/y9qu3kt Asasinii de la Blackwater, deveniti Xe pentru a scapa de bratul justitiei iraqiene vor 1 miliard pentru a "antrena" politia afgana! Bineinteles ca din banii publici ai americanoizilor!.... Si poate si ai sovieticilor europeni! Adica NOI: Uniunea Republicilor Sovietice Europene! http://tinyurl.com/yjls3ff Nu cititi! Asa veti avea constinta impacata cind ma veti musca de pampersi!

Vorbim "din auzite"

Ma inerva unu` care se lamenta ca la Real nu sint locuri de parcare pentru handicapati!....pentru ca asa a vazut el in tarile "civilizate"!!! Ori a preluat-o si el (pe asta cu locurile de parcare) de la altii ori aluneca inca pe panta "la noi ca la nimeni" sau "nu ca in tarile civilizate"!!! Bai handicapatilor unde ati vazut -auzit voi sa elibereze Ministerul Sanatatii certificate de handicapat recunoscute de legislatia romaneansca: scutiri de taxe si impozite, facilitati si reduceri de preturi la transporturile in comun, .... bla bla! UNDE ATI VAZUT VREUN CERTIFICAT DE HANDICAPAT PUS IN PARBRIZ?!!! Si atunci de ce Real-ul sa stabileasca locurile de parcare rezervate handicapatilor!.... care in Jermania il poti avea (pus in parbriz) doar daca pe certificatul eliberat de Ministerul Sanatatii rezulta "g" =gehebehindert! CU INSUFICIENTA LOCOMOTORIE!... sau cum naiba o mai fi !!! Vorbiti din auzite si nici nu va dati seama ca LE faceti jocurile!!! O alta fenta care ma framinta de citeva luni e "respectarea legii" .... cu anexele corespunzatoare: ca in occident, ca in tarile civilizate.... blabla! Asta e alta brosteala de neam brost! Pai legea "civilizata" nu mai este demult interesata sa indrepte -repare gresesile noastre -ale societatii! Pe ea o intereseaza doar sa pedepseasca! Imi aduc aminte (si numai eu) de vremurile trecute cind erai indemnat omeneste de "reprezentantii legii" sa te indrepti! Omeneste? Adica mi-am luat niste palme la Militie vreo doua ore pentru ceva care ar fi cintarit o viata intreaga in cazierul personal.... A fost un concurs de imprejurari in care eu am "picat"!!! 14 ani! Astazi nu mai ai voie sa-ti educi copiii cu batul! Rezultatul se vede! Mai bine descarca un porno de pe internet decit sa-i asculte pe "ai batrini" cum sa respecte! Imi plac televiziunile "civilizate" care au adus indobitocirea nationala la gradul de rutina! Ginditi-va la cocalarii vostri, din Romania si imaginati-va tarile "civilizate" cu 50-60 ani in urma cind au inceput sa aiba "libertate"! Libertatea de a fi prosti, nesimtiti, needucati, igoranti, egoisti.... si mai tot ce vreti! Cocalarii "civilizati" de atunci au devenit bunici... strabunici! Daca ai beli ochii mai serios cind ati merge in tarile "civilizate" ati vedea si voi asta! "Dur dar corect!" spune propaganda mediatica prin gura celor intervievati pe strada...... despre anumite hotariri judecatoresti! Intimplator? Nu: pentru ca daca nu stiau cazul deja ii intreaba reporterul: "Stiati ca .... ?". As mai detalia dar nu mai vrea tastaturaaa mea! Na!

Sunday, January 3, 2010

Dimineata..... ne trezim? :)

Ca orice "adult", la cafea imi incretesc cortexul cu tot felul de stiri.... "cospirative"! Si aflu ca daca imi este teama de "conspiratii" pot sa-mi depozitez semintele asa cum aflam din cospiratii cu ceva timp in urma ca o fac "jmekerii" lumii si chiar guvernul norvegian!!! Acum, pot chiar sa-mi comand clima care imi trebuie pentru activitatile agricole desfasurate.... sau chiar sportive: "pentru Olimpiada din 2008, China a avut 30 avioane, 4000 lansatoare de rachete si 7000 arme impotriva maselor de aer pentru a o pri ploaia.Fiecare sistem putea lansa chimicale in fiecare nor care ameninta cu ploaie inainte ca aceasta sa atinga stadionul (ploaia-n.t.)".
"Conspiratii" sint destule dar de ce am avea nevoie de legi si organisme guvernamentale care reglementeaza controlul vremii?!!! Sau chiar interzicerea acesteia ca arma pe timp de razboi!!! Si asta chiar la nivel international.... de O.N.U. !!!
In SUA, clima comandata este destul de bine reglementata .... atit timp cit a devenit o bagatela sa-ti comanzi ploaie pentru terenurile tale! ....
Gata! Nu mai am chef!