Georgel Texanul ne iubeste !

Tuesday, February 16, 2010

ESSIAC - Cancerul se poate vindeca ieftin si sigur

Pentru ca eu insami lupt de cativa ani "corp la corp" cu o boala rara, autoimuna , posesiva si invaziva, care de fapt a dezlantuit in corpul meu o multime de alte boli si pentru ca am ajuns la un moment dat in situatia de a ma trata singura, am pornit pe cont propriu in cautare de informatii, cat mai concrete si pertinente, legate de suferintele mele. Astfel, prin staruinta in anumite cazuri si multa generozitate si disponibilitate din partea prietenilor virtuali in altele, am ajuns sa cunosc metode de tratament si vindecare alternative, care cu adevarat au redat sanatatea celor care le-au urmat, dar care, din pacate au fost blamate sistematic si interzise de catre OMS si FDA, pentru ca... interferau cu interesele BIG-PHARMA si ale industriei petrol-chimice, care detin monopolul si comanda din umbra intregul sistem sanitar mondial, scolile de medicina si farmacie din intreaga lume si prin asta joaca pe degetele proprii destinul intregii umanitati, promovand metode si tratamente care mai mult rau fac decat bine si interzicandu-le pe cele care, prin simplitatea lor, ar fi la indemana oricarui bolnav, oricat de sarac sau bogat ar fi acesta. Si totul numai pentru a-si asigura acel blestemat PERPETUUM MOBILE al existentei lor, al innavutirii lor, al dominarii globale.
Voi reda mai jos traducerea unui text referitor la formula miraculosului produs numit ESSIAC, cel pe care l-a facut cunoscut in lume o simpla infirmiera, (dar in acelasi timp UN OM ADEVARAT) RENE' CAISSE, care la randul sau l-a aflat de la indienii din America, OJIBWA. (Produsul poarta numele scris invers al celei care l-a promovat)
Produs cu care aceasta a tratat si vindecat sute, mii de bolnavi pe care medicina conventionala, dupa ce i-a debilitat prin metodele ei invazive si mai mult daunatoare decat folositoare: chirurgia, radioterapia, chimioterapia, i-a trimis acasa sa moara.
In acest articol veti gasi toate ingredientele din care este compus acest produs (de fapt este vorba de un simplu amestec de plante) prezentarea proprietatilor fiecareia dintre ele si cantitatile pe care trebuie sa le ia un bolnav. Din pacate, nu am reusit inca sa gasesc informatii despre cantitatile de plante ce se gasesc in compozitia acestuia, dar, cred ca se poate merge pe tentativa de a le amesteca in parti egale, sau oricum un medic bun, un farmacist sau biolog, sau cine se pricepe la plante, va putea sa obtina o combinatie cat mai apropiata de ceea ce de fapt era ESSIAC-ul la originile sale.
Cunoscand principiile active ale plantelor si avand informatii clare despre diverse boli (ESSIAC nu vindeca doar cancer!) am convingerea ca va rezulta un amestec bun, si ca multi oameni isi vor gasi vindecarea folosindu-l.

"FORMULA ESSIAC,
a lu' RENE' CAISSE
(Traducere in Limba Romana efectuata de Terra_Mater)
Articolul original se gaseste aici:

http://www.erboristeriaedaltro.com/BORRI%20FORM

ULA%20CAISSE%20ESSIAC.htm


Purificanta, ajuta la eliminarea toxinelor; nu faceti uz de ierburile la care stiti ca sunteti alergici.

Multa atentie in cazul gravidelor si al celor care alapteaza, cand sunt prezente patologii grave.
Cereti tot timpul parerea propriului medic care va ingrijeste.


FORMULA ESSIAC, a lu' Renè Caisse

pe baza de Măcriş, Rubarbă, Ulm roşu,

Brusture, Frasin (cenusiu) american

Patlagina, Trifoi.

Este reteta de ierburi a indienilor din America OJIBWA, in FORMULA ESSIAC; plantele, toate impreuna, au un efect depurativ si dezintoxicant, actioneaza asupra sistemului LIMFATIC si SANGUIN; sinergia tuturor acestor ierburi are puterea de a restabili armonia pierduta din organism, o formula care vindeca multe boli...
Actioneaza asupra GLANDELOR ENDOCRINE, restituind armonia diferitelor functii ale organelor, curata arteriile si impiedica toxinele sa stagneze pe epretii arteriilor. Are si activitate ANTIINFLAMATOARE, cu sensibila crestere a celulelor care produc anticorpi in splina, de 20-36%. Este o formulare care ARE NUMAI EFECTE POZITIVE.

COMPONENTELE FORMULEI CAISSE

BRUSTURELE, Actium lappa (brusture, bardana, lipan, scaiul oii, blustur, bruscalau, brustan, calcoceni, captalaci, capul calugarului, carcel, catfalan, clococean, ghimpoasa, iarba boierului, laptuc, nadai, sudoarea laptelui) de la care se folosesc radacinile primului an de vegetatie, are o actiune imuno-stimulatoare si antibiotica, puternic purificatoare a sangelui si astfel elimina congestia din sistemul circulator, limfatic, respirator si urinar. Favorizeaza eliminarea fluidelor in exces si a reziduurilor toxice, alinand suferintele ficatului si ameliorand digestia. Dezintoxica rinichii si colecistul si favorizeaza eliminarea bilei. A fost folosit ca diuretic pentru a calma infectiile uro-genitale si pentru a trata reumatisme, artrite si sciatica.

MACRISUL, Rumex acetosa, a carui planta se foloseste in intregime inainte de a inflori in cel de-al doilea an de viata, deosebit de bogat in vitamina C; (poate insa cauza calculi renali si deci, este necesar sa se ia si suplimente de Magneziu si sa se manance multe zarzavaturi, multe verdeturi), actioneaza ca tonificant al aparatului urinar.
Contine mari cantitati de vitamine: A, B, C, D, E, K, P si U. Este bogat in minerale printre care: calciu, clor, magneziu, fier, sodiu, siliciu, sulf, iodiu, mangan si zinc. Ajuta ficatul si intestinul, previne distrugerea globulelor rosii si este folosit ca antitumoral.


Clorofila continuta in aceasta planta duce oxigenul la celule intarind peretii acestora, ajuta la inlaturarea depozitelor din vasele sanguine si ajuta corpul sa absoarba mai mult oxigen.

Clorofila poate si sa reduca daunele de la radiatii si reduce si daunele provocate cromozomilor. Se foloseste in boli inflamatorii, tumori, (consultati neaparat propriul medic, si nu intrerupeti terapiile pe care deja le faceti), ajuta in bolile tractului urinar si de rinichi. Prin continutul elevat de vitamina C frunzele sunt folosite pentru tratamentul formelor de avitaminoza, in anemie si in cloroza.
Avertisment: dat fiind ridicatul continut de acid oxalic, nu se recomanda folosirea prelungita si in doze masive de catre persoanele suferinde de calculi renali (sursa:Canadian Journal of herbalism)

ULMUL ROSU, ulmus rubra, puternic purificator.

Substanta sa lipicioasa dizolva mucusul prezent in tesuturile organelor, in ganglionii limfatici si in canalele nervilor, lubrifiaza oasele si articulatiile. Favorizeaza eliminarea substantelor toxice prezente in organism. Ajuta la eliminarea durerii ulcerelor si vindeca ulcerele insesi. Poseda proprietati antibiotice si antibacteriene si este bogat in vitamine si minerale.
Mucilagiul din scoarta favorizeaza decongestionarea articulatiilor ceea ce face din ea un optim remediu pentru artroze. Scoarta este in plus utila pentru tratarea tusei, a problemelor neurologice, stomacului si intestinului. Contine inulina care ajuta ficatul, splina si pancreasul. Ajuta la urinare, reduce umflarea si actioneaza ca laxativ. Medicina chineza il catalogheaza drept remediu optim pentru ulcere, diaree si meridianul colonului.
Potrivit medicinii Ayudveda este nutritiv, emulsionant si expectorant. Indicat pentru tratarea slabiciunii, hemoragiilor pulmonare si ulcerelor. Tonic pulmonar optim pentru persoanele suferinde de boli pulmonare cronice.

RUBARBA CHINEZEASCA, Rheum palmatum, de la care se folosesc radacinile plantelor batrane, private de periderma; acidul crisofanic ar putea sa aiba o oarecare actiune anti-tumorala, anti H-IFP (a se consulta propriul medic si a nu se intrerupe terapia care este urmata); are componenti asemanatori celor din Aloe vera.
Este o iarba dezintoxicanta. Curata corpul prin bila, de paraziti si de alimentele care stagneaza, stimuleaza bila sa elimine deseurile toxice, amelioreaza tulburarile cronice ale ficatului. Imbunatateste digestia, vindeca ulcerele si colonul. Favorizeaza vindecarea hemoroizilor.
Contine acidul cisofanic care inhiba cresterea bacteriilor patogene in intestin.
Nume comun: Rabarba chinezeasca sau Rabarba indiana. Este cultivata in China si Tibet. Numele chinezesc este "Da HUNG" iar cel ayurvedic este "Amla Vetasa"; actioneaza asupra tesutului plasmei, a sangelui si grasimii. Este utilizat in principal pentru actiunea laxativa si astringenta si ca puternic purgativ. In doze mici se poate folosi impotriva diareei si pentru stimularea poftei de mancare. In doze mari se foloseste ca purgativ. Stimuleaza colonul, promoveaza fluxul bilei, elimina materialul care stagneaza remediind stomacul si ficatul. Este folosita ca tonificant: pentru stomac, ajutand la digestie, ca purificator al ficatului, ca anti-tumoral (consultati propriul medic si nu intrerupeti tratamentul pe care deja il faceti), pentru icter si pentru ulcer. Acidul crisofanic continut in planta este responsabil de eliminarea substantelor murdare.
Avertisment: este contraindicat gravidelor.

TRIFOIUL PASUNILOR, trifolium pratense (trifoiul pajistilor, trifoiul rosu), de la care se folosesc florile, contine toti cei 4 fitoestrogeni: Genisteina, (suspectata ca inhibitor al cresterii), Daidzeina, Formononetina, Biocanina.
Nume botanic: Trifolio pratensis, nume comun trifoiul pasunilor.
Actioneaza asupra sangelui, a plasmei si a sistemului limfatic, sanguin si respirator. Are actiune diuretica, expectoranta, antispastica. este folosit impotriva tusei, in bronsite, infectii diverse si tumori. Este un purificator al sangelui. In India este folosit in productia de lapte, este un tonic uterin (favorizeza restabilirea uterului dupa nastere). Genisteina are rolul de a inhiba cresterea tumorilor.
(Cereti tot timpul parerea medicului personal si nu intrerupeti terapiile pe care deja le urmati)

PATLAGINA, Plantago Major, (patlagina mare)
Actioneaza asupra sistemului tiroidian si paratiroidian, implicand intr-o dinamica de informatii moderatoare circulatia limfatica si pe cea a sangelui, sistemul osos (regland echilibrul calciu-fosfor), sistemul muscular in general, organele genitale si excitabilitatea nervoasa. Are proprietati: astringente, emoliente, decongestionante, antiflogistice, antiseptice, depurative, diuretice,(blande), hematopoetice, (regeneratoare ale sangelui), hemocoagulante si regleaza fluxurile.

FRASINUL (CENUSIU) AMERICAN, (sau frasinul spinos) Xanthoxilum fraxineum, din familia Rutaceelor.
Are actiune stimulatoare, carminativa, antiseptica, antihelmintica si analgezica. Este folositor pentru digestia slaba, dureri abdominale, raceala cronica, lumbago, reumatisme, boli de piele cronice, viermi si infectii cu micro-organisme, artrite. Este un puternic dezintoxicant si purificator al sangelui. Contine Furano-coumarine.

Pentru indicatiile privind FORMULA ESSIAC, a lu' Renè Caisse, a se citi cartea "ESSIAC" de la Macro Edizioni

PREPARARE:
Ceaiul, odata pregatit trebuie tinut la racoare; exista "CAISSE FORMULA" care este o sticluta de buzunar cu PRAF si se varsa o lingurita ca aceea de cafea intr-o ceasca si se adauga apa fierbinte; se asteapta 15 minute, si apoi se strecoara sau se lasa sa se depoziteze pe fund si se bea ca un ceai. O sticluta dureaza 15 zile sau 2 luni, in functie de necesitate. (Se poate ajunge pe baza sfatului medicului, la un maxim de 8 lingurite pe zi, sau 2 linguri rase de doua ori pe zi, sau 1 lingurita de 4 ori pe zi).
A SE LUA PE STOMACUL GOL, 2 ORE DUPA MESE SAU CU O ORA INAINTE DE MESE (sau 15 minute inainte de mese). Exista si formula in COMPRESE.

AVERTISMENT:
Poate da senzatie de GREATA, sau SENZATIA DE INDIGESTIE atunci cand este consumat prea aproape de mese.
Pot aparea DURERI INTESTINALE sau de STOMAC cauzate de eliminarea TOXINELOR pe care corpul cauta sa le elimine repede. Se poate sa APARA O SUBSTANTA ALBURIE IN EXCREMENTE, asemanatoare urdei; este semn ca organismul elimina toxinele; daca simptomele devin insuportabile intrerupeti pentru o saptamana si reluati cu 1 lingura pe zi, marind doza gradual, pana ajungeti la doza normala.
Asupra modului de folosire veti fi sfatuiti in momentul comenzii, in functie de tratament."

Dupa cum ati dedus singuri cu siguranta, acest site de unde am luat si tradus articolul, este al unui soi de Plafar de la noi mai mare. Ei au si produsul si deci cine nu are curajul sa incerce o combinatie a acestor plante il poate comanda la ei. Asta insa, cu siguranta presupune costuri ceva mai elevate.
In sfarsit, fiecare va decide cum va crede pentru sine.
Sper sa va fie util acest articol si sa va gasiti starea de sanatate si alinarea suferintelor.
Sa fiti sanatosi!

Thursday, February 4, 2010

Criza de... vanitate; sau...de ce sunt "extradati" evazionistii"

Salutare tuturor... umbrelor vechi si umbrelor noi!
Ete ca inca nu am lasat lingura! :)
Am incercat azi sa postez o tema de discutii noua la articolul aparut ieri pe 9am cu titlul:

"Legal sau nu, Germania cumpara de la Elvetia lista cu cetatenii care au eludat fiscul"
Am incercat de cel putin 10 ori; a fost imposibil ca acest text sa apara publicat.
Am postat un comentariu la tema "Asta inseamna adevarata democratie si corectitudine" de la acelasi articol; am vrut sa verific daca un comentariu simplu imi apare. Si a aparut.
In consecinta, am incercat sa postez textul temei pe care avusesem intentia sa o propun discutiilor, ca pe un simplu comentariu. Si ... din nou acesta nu a aparut...
Cine stie de ce?...
:-/ :)
Cred ca din "exces" de "libertate de exprimare" oferit cu generozitate de catre administratia site-ului respectiv.
O avea vreo legatura si cu "vizitele" neanuntate pe care le-am primit in ultimele doua-trei saptamani la profilul si avatarul meu de pe acelasi forum, unde se leaga si dezleaga prietenii in numele meu fara ca eu sa imi fi exprimat vointa intr-un sens sau in altul?!!''
Daca da, trebuie sa imi anunt "prietenii" si neprietenii, ca am luat in serios avertismentele si sugerimentele lor (Cum as fi putut sa nu o fac?! Eu nu imi ignor nici macar inamicii! :)), si mi-am procurat tichiuta anti-atac electromagnetic, cu manusi si fular in aceeasi tonalitate si urmeaza sa primesc si pantofii de casa cu talpi de arama...
:)) :)) :)) =))

Revenind acum la "chestiunea zilei" ... pentru ca si eu sunt o fiinta umana si... nimic din ceea ce este omenesc nu imi este strain... :) ... (si unde mai pui ca SUNT si OLTEANCA din nascare :->)...ete ca ma apuca asa, bascuriciul incapatanarii, si ma gandii sa postez ici-sa textele, (atat comentariului postat la tema enuntata mai sus cat si tema de mine propusa, cu titlu cu tot), sa poata lumea sa le citeasca oricum. :)
Am si eu dreptul la opinia mea, nu e asa??? (Sa fie problema de vanitate?????)


"Dormiti, dormiti, dragii mei romani! Toata ziua stati in net si faceti comentarii pe diverse forumuri... Si cu toate astea inca nu ati invatat sa folositi marele potential al mintii voastre. Pacat!
Unde vedeti voi cinste? Unde vedeti voi corectitudine? Tactica asta este doar o noua excrocherie mascata prin care 'mnealor grohaitorii cei detinatori de putere fac posibila intrarea in "legalitate" a fondurilor negre obtinute in diferite tari din diferite tipuri de traficuri si afaceri murdare.
Pana acum va ascundeati indaratul lozincii "noi muncim, nu gandim". Acum insa, cand serviciile raman o amintire, profitati de "odihna" si ascutiti-va mintea... Desteptarea, oameni buni!"
.....................................................

"Cata ingenuitate!!!! Care corectitudine bre? De unde o scoserati si p'asta cu fiscul care isi face treaba in "tarile civilizate"? Pai nu pricepeti, nu vedeti cum stau lucrurile aci? Ca doar e clar ca "buna ziua"!
Pai:
1) niste smecheri care "au castigat" cacalau de banet, cu siguranta mai mult necinstit decat cinstit, l-au depozitat in bancile elvetiene, care potrivit unei mai vechi traditii erau extrem de confidentiale, nu numai ca sa nu verse niste taxe si impozite catre statele carora le apartin ci si pentru a avea siguranta "banilor albi pentru zile negre", in cazul in care ... "corectitudinea" si "cinstea" le-ar fi demascate si averile aflate la lumina le-ar fi compromise in oarecare fel...
2) Cinstea, integritatea morala au inceput sa fie carente si in Elvetia, asa cum din pacate se intampla cam peste tot in lume in aceste vremuri de totala rasturnare a scarii valorilor. Si deci, ca o consecinta (sau premiza?) si in interiorul bancilor elvetiene, exista oportunisti, care au mirosit ca pot la randul lor sa se aleaga cu munti de bani fara sa le scartaie cinstit oasele , folosind una dintre metodele cele mai antice: tradarea...
3) Pentru ca li s-a avansat o cerere/propunere de acest gen, autoritatile statelor respective nu isi pot permite sa se eschiveze
a- pentru ca... oricum o asemenea chestiune iese la suprafata

b- pentru ca au neinfranata foame si sete de bani pentru a-si plati propriile favoruri obtinute prin compromisuri cu cei care detin monopulul global (si in nicun caz pentru a acoperi nevoile propriilor popoare cum vor sa lase sa se creada).
si
c- pentru ca au descoperit ca in felul asta pot aduce acasa banii manjiti pe care i-au facut, multi chiar dintre ei, in afara tarii.

Si asa stand lucrurile, fac public compromisul asta (sau excrocheria mascata!?!) pe care il numesc cu nerusinare "lege", intra in joc fiscul " super-vizorul" "super-corect" si "super-competent" si baga ceva parai la buget, in felul asta deschizand o portita, care noua, "brostimii" (cum zice un drag amic de suflet al meu), nu ne va fi permis sa o cunoastem, pentru introducerea in tarile respective si a altor sume maaaaaari de fosnitori fara a fi inregistrate in catastifele oficiale. Deci, se recurge la compromisul legalizarii... Bani din droguri, din prostitutie, din trafic de arme, de organe, de persoane...
Treziti-va, oameni buni! Folositi-va propria ratiune. Altfel... la ce bun stati toata ziua pe net, daca acest lucru esential nu il invatati?

Magna cum laude, Socrate? ;) :)