Georgel Texanul ne iubeste !

Tuesday, February 16, 2010

ESSIAC - Cancerul se poate vindeca ieftin si sigur

Pentru ca eu insami lupt de cativa ani "corp la corp" cu o boala rara, autoimuna , posesiva si invaziva, care de fapt a dezlantuit in corpul meu o multime de alte boli si pentru ca am ajuns la un moment dat in situatia de a ma trata singura, am pornit pe cont propriu in cautare de informatii, cat mai concrete si pertinente, legate de suferintele mele. Astfel, prin staruinta in anumite cazuri si multa generozitate si disponibilitate din partea prietenilor virtuali in altele, am ajuns sa cunosc metode de tratament si vindecare alternative, care cu adevarat au redat sanatatea celor care le-au urmat, dar care, din pacate au fost blamate sistematic si interzise de catre OMS si FDA, pentru ca... interferau cu interesele BIG-PHARMA si ale industriei petrol-chimice, care detin monopolul si comanda din umbra intregul sistem sanitar mondial, scolile de medicina si farmacie din intreaga lume si prin asta joaca pe degetele proprii destinul intregii umanitati, promovand metode si tratamente care mai mult rau fac decat bine si interzicandu-le pe cele care, prin simplitatea lor, ar fi la indemana oricarui bolnav, oricat de sarac sau bogat ar fi acesta. Si totul numai pentru a-si asigura acel blestemat PERPETUUM MOBILE al existentei lor, al innavutirii lor, al dominarii globale.
Voi reda mai jos traducerea unui text referitor la formula miraculosului produs numit ESSIAC, cel pe care l-a facut cunoscut in lume o simpla infirmiera, (dar in acelasi timp UN OM ADEVARAT) RENE' CAISSE, care la randul sau l-a aflat de la indienii din America, OJIBWA. (Produsul poarta numele scris invers al celei care l-a promovat)
Produs cu care aceasta a tratat si vindecat sute, mii de bolnavi pe care medicina conventionala, dupa ce i-a debilitat prin metodele ei invazive si mai mult daunatoare decat folositoare: chirurgia, radioterapia, chimioterapia, i-a trimis acasa sa moara.
In acest articol veti gasi toate ingredientele din care este compus acest produs (de fapt este vorba de un simplu amestec de plante) prezentarea proprietatilor fiecareia dintre ele si cantitatile pe care trebuie sa le ia un bolnav. Din pacate, nu am reusit inca sa gasesc informatii despre cantitatile de plante ce se gasesc in compozitia acestuia, dar, cred ca se poate merge pe tentativa de a le amesteca in parti egale, sau oricum un medic bun, un farmacist sau biolog, sau cine se pricepe la plante, va putea sa obtina o combinatie cat mai apropiata de ceea ce de fapt era ESSIAC-ul la originile sale.
Cunoscand principiile active ale plantelor si avand informatii clare despre diverse boli (ESSIAC nu vindeca doar cancer!) am convingerea ca va rezulta un amestec bun, si ca multi oameni isi vor gasi vindecarea folosindu-l.

"FORMULA ESSIAC,
a lu' RENE' CAISSE
(Traducere in Limba Romana efectuata de Terra_Mater)
Articolul original se gaseste aici:

http://www.erboristeriaedaltro.com/BORRI%20FORM

ULA%20CAISSE%20ESSIAC.htm


Purificanta, ajuta la eliminarea toxinelor; nu faceti uz de ierburile la care stiti ca sunteti alergici.

Multa atentie in cazul gravidelor si al celor care alapteaza, cand sunt prezente patologii grave.
Cereti tot timpul parerea propriului medic care va ingrijeste.


FORMULA ESSIAC, a lu' Renè Caisse

pe baza de Măcriş, Rubarbă, Ulm roşu,

Brusture, Frasin (cenusiu) american

Patlagina, Trifoi.

Este reteta de ierburi a indienilor din America OJIBWA, in FORMULA ESSIAC; plantele, toate impreuna, au un efect depurativ si dezintoxicant, actioneaza asupra sistemului LIMFATIC si SANGUIN; sinergia tuturor acestor ierburi are puterea de a restabili armonia pierduta din organism, o formula care vindeca multe boli...
Actioneaza asupra GLANDELOR ENDOCRINE, restituind armonia diferitelor functii ale organelor, curata arteriile si impiedica toxinele sa stagneze pe epretii arteriilor. Are si activitate ANTIINFLAMATOARE, cu sensibila crestere a celulelor care produc anticorpi in splina, de 20-36%. Este o formulare care ARE NUMAI EFECTE POZITIVE.

COMPONENTELE FORMULEI CAISSE

BRUSTURELE, Actium lappa (brusture, bardana, lipan, scaiul oii, blustur, bruscalau, brustan, calcoceni, captalaci, capul calugarului, carcel, catfalan, clococean, ghimpoasa, iarba boierului, laptuc, nadai, sudoarea laptelui) de la care se folosesc radacinile primului an de vegetatie, are o actiune imuno-stimulatoare si antibiotica, puternic purificatoare a sangelui si astfel elimina congestia din sistemul circulator, limfatic, respirator si urinar. Favorizeaza eliminarea fluidelor in exces si a reziduurilor toxice, alinand suferintele ficatului si ameliorand digestia. Dezintoxica rinichii si colecistul si favorizeaza eliminarea bilei. A fost folosit ca diuretic pentru a calma infectiile uro-genitale si pentru a trata reumatisme, artrite si sciatica.

MACRISUL, Rumex acetosa, a carui planta se foloseste in intregime inainte de a inflori in cel de-al doilea an de viata, deosebit de bogat in vitamina C; (poate insa cauza calculi renali si deci, este necesar sa se ia si suplimente de Magneziu si sa se manance multe zarzavaturi, multe verdeturi), actioneaza ca tonificant al aparatului urinar.
Contine mari cantitati de vitamine: A, B, C, D, E, K, P si U. Este bogat in minerale printre care: calciu, clor, magneziu, fier, sodiu, siliciu, sulf, iodiu, mangan si zinc. Ajuta ficatul si intestinul, previne distrugerea globulelor rosii si este folosit ca antitumoral.


Clorofila continuta in aceasta planta duce oxigenul la celule intarind peretii acestora, ajuta la inlaturarea depozitelor din vasele sanguine si ajuta corpul sa absoarba mai mult oxigen.

Clorofila poate si sa reduca daunele de la radiatii si reduce si daunele provocate cromozomilor. Se foloseste in boli inflamatorii, tumori, (consultati neaparat propriul medic, si nu intrerupeti terapiile pe care deja le faceti), ajuta in bolile tractului urinar si de rinichi. Prin continutul elevat de vitamina C frunzele sunt folosite pentru tratamentul formelor de avitaminoza, in anemie si in cloroza.
Avertisment: dat fiind ridicatul continut de acid oxalic, nu se recomanda folosirea prelungita si in doze masive de catre persoanele suferinde de calculi renali (sursa:Canadian Journal of herbalism)

ULMUL ROSU, ulmus rubra, puternic purificator.

Substanta sa lipicioasa dizolva mucusul prezent in tesuturile organelor, in ganglionii limfatici si in canalele nervilor, lubrifiaza oasele si articulatiile. Favorizeaza eliminarea substantelor toxice prezente in organism. Ajuta la eliminarea durerii ulcerelor si vindeca ulcerele insesi. Poseda proprietati antibiotice si antibacteriene si este bogat in vitamine si minerale.
Mucilagiul din scoarta favorizeaza decongestionarea articulatiilor ceea ce face din ea un optim remediu pentru artroze. Scoarta este in plus utila pentru tratarea tusei, a problemelor neurologice, stomacului si intestinului. Contine inulina care ajuta ficatul, splina si pancreasul. Ajuta la urinare, reduce umflarea si actioneaza ca laxativ. Medicina chineza il catalogheaza drept remediu optim pentru ulcere, diaree si meridianul colonului.
Potrivit medicinii Ayudveda este nutritiv, emulsionant si expectorant. Indicat pentru tratarea slabiciunii, hemoragiilor pulmonare si ulcerelor. Tonic pulmonar optim pentru persoanele suferinde de boli pulmonare cronice.

RUBARBA CHINEZEASCA, Rheum palmatum, de la care se folosesc radacinile plantelor batrane, private de periderma; acidul crisofanic ar putea sa aiba o oarecare actiune anti-tumorala, anti H-IFP (a se consulta propriul medic si a nu se intrerupe terapia care este urmata); are componenti asemanatori celor din Aloe vera.
Este o iarba dezintoxicanta. Curata corpul prin bila, de paraziti si de alimentele care stagneaza, stimuleaza bila sa elimine deseurile toxice, amelioreaza tulburarile cronice ale ficatului. Imbunatateste digestia, vindeca ulcerele si colonul. Favorizeaza vindecarea hemoroizilor.
Contine acidul cisofanic care inhiba cresterea bacteriilor patogene in intestin.
Nume comun: Rabarba chinezeasca sau Rabarba indiana. Este cultivata in China si Tibet. Numele chinezesc este "Da HUNG" iar cel ayurvedic este "Amla Vetasa"; actioneaza asupra tesutului plasmei, a sangelui si grasimii. Este utilizat in principal pentru actiunea laxativa si astringenta si ca puternic purgativ. In doze mici se poate folosi impotriva diareei si pentru stimularea poftei de mancare. In doze mari se foloseste ca purgativ. Stimuleaza colonul, promoveaza fluxul bilei, elimina materialul care stagneaza remediind stomacul si ficatul. Este folosita ca tonificant: pentru stomac, ajutand la digestie, ca purificator al ficatului, ca anti-tumoral (consultati propriul medic si nu intrerupeti tratamentul pe care deja il faceti), pentru icter si pentru ulcer. Acidul crisofanic continut in planta este responsabil de eliminarea substantelor murdare.
Avertisment: este contraindicat gravidelor.

TRIFOIUL PASUNILOR, trifolium pratense (trifoiul pajistilor, trifoiul rosu), de la care se folosesc florile, contine toti cei 4 fitoestrogeni: Genisteina, (suspectata ca inhibitor al cresterii), Daidzeina, Formononetina, Biocanina.
Nume botanic: Trifolio pratensis, nume comun trifoiul pasunilor.
Actioneaza asupra sangelui, a plasmei si a sistemului limfatic, sanguin si respirator. Are actiune diuretica, expectoranta, antispastica. este folosit impotriva tusei, in bronsite, infectii diverse si tumori. Este un purificator al sangelui. In India este folosit in productia de lapte, este un tonic uterin (favorizeza restabilirea uterului dupa nastere). Genisteina are rolul de a inhiba cresterea tumorilor.
(Cereti tot timpul parerea medicului personal si nu intrerupeti terapiile pe care deja le urmati)

PATLAGINA, Plantago Major, (patlagina mare)
Actioneaza asupra sistemului tiroidian si paratiroidian, implicand intr-o dinamica de informatii moderatoare circulatia limfatica si pe cea a sangelui, sistemul osos (regland echilibrul calciu-fosfor), sistemul muscular in general, organele genitale si excitabilitatea nervoasa. Are proprietati: astringente, emoliente, decongestionante, antiflogistice, antiseptice, depurative, diuretice,(blande), hematopoetice, (regeneratoare ale sangelui), hemocoagulante si regleaza fluxurile.

FRASINUL (CENUSIU) AMERICAN, (sau frasinul spinos) Xanthoxilum fraxineum, din familia Rutaceelor.
Are actiune stimulatoare, carminativa, antiseptica, antihelmintica si analgezica. Este folositor pentru digestia slaba, dureri abdominale, raceala cronica, lumbago, reumatisme, boli de piele cronice, viermi si infectii cu micro-organisme, artrite. Este un puternic dezintoxicant si purificator al sangelui. Contine Furano-coumarine.

Pentru indicatiile privind FORMULA ESSIAC, a lu' Renè Caisse, a se citi cartea "ESSIAC" de la Macro Edizioni

PREPARARE:
Ceaiul, odata pregatit trebuie tinut la racoare; exista "CAISSE FORMULA" care este o sticluta de buzunar cu PRAF si se varsa o lingurita ca aceea de cafea intr-o ceasca si se adauga apa fierbinte; se asteapta 15 minute, si apoi se strecoara sau se lasa sa se depoziteze pe fund si se bea ca un ceai. O sticluta dureaza 15 zile sau 2 luni, in functie de necesitate. (Se poate ajunge pe baza sfatului medicului, la un maxim de 8 lingurite pe zi, sau 2 linguri rase de doua ori pe zi, sau 1 lingurita de 4 ori pe zi).
A SE LUA PE STOMACUL GOL, 2 ORE DUPA MESE SAU CU O ORA INAINTE DE MESE (sau 15 minute inainte de mese). Exista si formula in COMPRESE.

AVERTISMENT:
Poate da senzatie de GREATA, sau SENZATIA DE INDIGESTIE atunci cand este consumat prea aproape de mese.
Pot aparea DURERI INTESTINALE sau de STOMAC cauzate de eliminarea TOXINELOR pe care corpul cauta sa le elimine repede. Se poate sa APARA O SUBSTANTA ALBURIE IN EXCREMENTE, asemanatoare urdei; este semn ca organismul elimina toxinele; daca simptomele devin insuportabile intrerupeti pentru o saptamana si reluati cu 1 lingura pe zi, marind doza gradual, pana ajungeti la doza normala.
Asupra modului de folosire veti fi sfatuiti in momentul comenzii, in functie de tratament."

Dupa cum ati dedus singuri cu siguranta, acest site de unde am luat si tradus articolul, este al unui soi de Plafar de la noi mai mare. Ei au si produsul si deci cine nu are curajul sa incerce o combinatie a acestor plante il poate comanda la ei. Asta insa, cu siguranta presupune costuri ceva mai elevate.
In sfarsit, fiecare va decide cum va crede pentru sine.
Sper sa va fie util acest articol si sa va gasiti starea de sanatate si alinarea suferintelor.
Sa fiti sanatosi!

32 comments:

Terra Mater said...

Am reusit sa gasesc informatii si despre cantitatile intrebuintate in obtinerea acestui amestec de plante miraculos. In curand am sa le fac publice aici ca sa fie de folos cat mai multor oameni necajiti si greu incercati de boli degenerative. Ramane de vazut cum poate fi rezolvata problema procurarii radacinilor de ulm rosu si de frasin cenusiu...

Aloe Vera said...

daca e depistat rapid. Ieftin in Romania nu e nimic

Anonymous said...

www.marinaherbals.ro PRODUSUL BIOS -MECH MAI BUN DECAT ESSIAC PT CA ARE CE ARE SI ESSIACUL PLUS 4 PLANTE IN PLUS

Anonymous said...

Am inceput sa folosesc de curand ESSIAC pudra,din pacate formula contine doar 4 din plantele mentionate(arctium lappa,rumex acetosella,ulmus fulva si rheum officinale) desi produs de firma Essiac Canada Int'l.M-am gandit ca postarea instructiunilor care insotesc acest produs ar putea sa fie folositoare celor care vor sa-l prepare pe cont propriu.
La 43 g pulbere se adauga 2.5 l apa distilata sau filtrata si se fierbe sub capac(intr-un vas inox,sau de sticla,nu se folosesc recipiente din aluminiu)se fierbe la foc incet timp de 10 minute amestecandu-se din cand in cand.Se lasa la racit timp de 4 ore dupa care se fierbe din nou dupa aceeasi metoda timp de 5 minute(a se tine vasul acoperit pe tot parcursul prepararii).Se toarna apoi in sticle,se acopera si lasa la frigider peste noapte pentru marirea eficientei.Se beau de doua ori pe zi cate 60-120 ml cu o ora inainte de mese.Nu se recomanda femeilor gravide sau celor care alapteaza.Ceaiul se tine la frigider pe tot parcursul folosirii.

anonimul american said...

Am postat de curand instructiunile de preparare a pulberii essiac.Azi am gasit proportia in care plantele intra in alcatuirea pulberii(dupa articolul publicat in Wikipedia):brusturele(arctium lappa 52 ounces)macrisul(rumex acetosella 16 ounces)ulmul(ulmus fulva 4 ounces)rubarba(rheum officinale 1 ounce).
1 ounce=28.35g,deci in grame cantitatile vor fi :brusture=1474.2 g,macris=453.6g;ulm=113.4g;rubarba=28.35g
In pagina ESSIAC-ului se specifica urmatoarele:rubarba folosita este rubarba indiana nu cea turceasca,macrisul nu este doar macris,se numeste macrisul oii,iar de la ulm se foloseste scoarta interioara.Nu stiu daca aceste specificatii ajuta dar le-am tradus oricum.Formula originala data de Rene Caisse folosita ptr tratarea cancerelor si care se produce in continuare era cea cu 4 plante .Ulterior diverse companii au adaugat la aceasta formula si altele.Pentru cine nu poate procura toate cele 8 plante,cele 4 de baza ar trebui sa fie suficiente ptr obtinerea unor rezultate.
Totodata am gasit un site unde se spune ca acest essiac poate trata cancerele si la animale,cateva persoane spuneau ca au incercat cu succes,erau date si cantitatile recomandate in functie de greutatea animalului.

Anonymous said...

Salutara ideea de a va ajuta semenii , eu va garantez insa ca pe teritoriul Romaniei exista plante care le pot inlocui pe cele din Essiac , cu conditia ca sursa sa fie la prima mana, adica la taran in curte , la vanzatorul taran din piata si nu pe net. Batranii satului stiu o gramada de formule pentru tumori, ei exista prin tara , cand mergeti in concedii intrebati, in excursii prin sate uitate de lume , o sa va uimeasca cate stiu batranii, nu numai plante de folosit uz intern dar si extern si o gramada de alte proceduri, sanatate tuturor.
Sigur placebo joaca rol 50 % stiind ca este de la indieni , din America , etc, atunci cand functioneaza, la mine , nu, eu am incredere in batranii nostrii.

Sirop Noni said...

Daca s-ar vindeca atat de ieftin probabil ca nu am mai avea bolnavi de cancer.

Anonymous said...

Eu am incercat sa cumpar plantele, toate cele 8 din reteta originala insa in tara asta nu gasesti.

Pentru cine vrea essiac bun, eu am luat de la essiac-romania.ro, ca e direct de la importator la pret accesibil.

Essiac Romania said...

Suntem importator exclusiv de Essiac in Romania, varianta originala a lui Rene Caisse. Daca va ajuta oferta de 1 + 1 gratis va invitam sa ne vizitati sit-ul: www.essiac-romania.ro

Anonymous said...

Jegosii astia care se pretind "importatori oficiali" si exclusivi au niste preturi de un tupeu pur romanesc.

Ceaiul vrac la ei este 300EUR / 600g, adica 50EUR/100g!!!

Am cautat pe Google si am dat de un site din US in care ceaiul vrac este 13USD/113g!

Iata site-ul aici: http://www.discount-essiac-tea.com/order-essiac.html

Bai, nenorocitilor, cum v-ati gandit sa ridicati pretul de la 38 lei / 100 g la 225 lei???? Nu va e rusine???

Anonymous said...

Howdy this is kind of of off topic but I was wanting to
know if blogs use WYSIWYG editors or if you have
to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

Stop by my web-site ... bmi calculator

Anonymous said...

salutare, mama mea are cancer.ei zic ca nu mai duce mult. eu zic altfel.
Dar as incerca si essiac, pe langa chimio. varianta 4 plante, canada, mai intai. Nu stiu dc e mai bine sa iau intai pudra, sa fac ceai, sau sa iau capsule.
aveti o cunsotinta, ruda, care efectiv sa fi folosit essiac cu rezultate notabile, va rog?

merci

Unknown said...

Imi pare rau ca mama ta trece prin aceasta incercare. Mama mea a avut si ea cancer, a baut ceaiul Essiac si a luat si pastile, insa n au avut efect pentru ca ea avea deja metastaza. Ati putea incerca tot cu ceai sau capsule, poate aveti noroc! Multa sanatate!

Unknown said...

The U.S. FDA described essiac as a "Fake Cancer 'Cure' Consumers Should Avoid".

Unknown said...

The U.S. FDA described essiac as a "Fake Cancer 'Cure' Consumers Should Avoid".Repeated laboratory tests showed that essiac failed to slow tumor growth and, in large doses, killed test animals. In a number of studies, essiac actually increased the rate of cancer growth. As a result both the U.S. and Canadian governments refused to approve essiac as a medical treatment. Essiac was instead marketed as a dietary supplement, subject to much looser regulation and not required to show any proof of effectiveness.

Anonymous said...

Multumsc pt info, Alexandra Mincu.
Nu stiu dc as putea sa iti cer cateva detalii, mai bine nu, fiindca e un subiect f dur pt tine. Ma gandeam sa incerc, totusi,pt ca altfel as sta cu gandul ca nu fac tot ce tb si tot ce pot...

Anonymous said...

Scuze, ca adaugare, pt Alexandra Mincu, vroiam sa spun ca voi incerca sa cumpar cateva capsule. adica macar jumatate din ce tb sa urmeze. si sa o conving pe mama mea sa le si ia, ceea ce e mai greu. si voi lua din Canada, si voi plati spre 1100 ron, cu tot cu taxe transport.

Anonymous said...

Hei, oameni buni, plantele astea se gasesc la tot coltul. Ce sa mai vorbim? Mergi frumusel pana in gradina, sau pe langa trotuarul de la bloc si Voila! Plantele sunt gata procurate. Si mai sunt si proaspete.

Anonymous said...

pentru cei interesati, dati un ochi si aici, merita
http://youtu.be/FzpToQC0RoA

Iana said...

Dragii mei, fireste ca toti sunteti interesati de terapia anticancer. Formula doamnei Caisse este cu adevarat eficienta la populatiile de pe continentul American. Regula de aur a fitoterapiei este utilizarea plantelor care isi extrag seva si principiile din solul tzarii in care locuim(ne-am nascut sau ne-am naturalizat). Exista in lume cateva ciuperci si plante cu energie neutra, care pot fi utilizate in combinatie cu alte remedii, oriunde in lume(oricarui om cu o stare de sanatate alterata). Insa, formula Caisse va fi eficienta unei persoane din Romania, daca plantele sunt culese de aici. Puteti sa va faceti fiecare dintre dvs. amestecul de plante (fie culese, fie cumparate din plafare), in proportie de 1 parte din fiecare in amestec. In boala maligna, pe langa aceasta formula, revenirea la starea de sanatate insemneaza inca multe alte componente ale schimbarii regimului de viata: mental, spiritual, fizic....

Anonymous said...

incercati Graviola 600mg. mai este o sansa!

NOR - NB - Canada said...

Cu privire la discutia despre preturile ESSIAC in Romania - va pot spune ca de curand am achizitionat acest ceai de la un magazin naturist dintr-un oras canadian mediu si pretul de raft al produsului original este de 34,95 dolari canadieni pentru o cantitate de 42,5g. Nu stiu sa va spun exact daca ESSIAC Romania este sau nu distribuitor autorizat - noi am intrat pe site-ul lor si nu ne-au convins deloc deoarece: 1* la o prima vedere ambalajul nu corespunde - cel al produsului canadian e de buna calitate, verde deschis,are poza(si nu un desen) si semnatura d-nei Rene M. Caisse; lucru foarte important in Canada si US deoarece nu oricine are voie sa foloseasca aici aceste doua fara drepturi clar stabilite...dar hai sa spunem ca totusi ambalajul nu e asa de important... 2* Ne-am uitat de asemenea la acel asa-numit atestat de exclusivitate care din pacate pare facut pe calculator si nu un document original, semnat, inseriat, scanat si postat pe site; deasemenea toata lumea cunoaste sau daca nu cunoaste poate afla imediat cine este firma producatoare si/sau distribuitoare a acestui produs deoarece ESSIAC este marca inregistrata asa ca intrebarea este - de ce au sters numele celui care a dat atestatul? O alta intrebare in legatura cu acest atestat este: De ce ca si sigla nu apare numele companiei canadiene ci cel de ESSIAC Romania? este ca si cum si-au dat ei insisi acest atestat sau mai bine spus ESSIAC Romania i-a dat acelui domn - Ciprian CERNAT acest atestat - lucru foarte curios deoarece te-ai astepta ca atestatul de exclusivitate sa fie acordat de firma canadiana unei alte firme romane respectiv lui ESSIAC Romania.

NOR-NB-Canada said...

Continuare...

3* Avem o buna perioada de timp de cand citim despre acest ceai deoarece ca si toti ceilalti interesati avem si noi in familie cazurile noastre de cancer la rude apropiate. Marea majoritate a postarilor de pe internet cu privire la variantele acestui ceai spun ca varianta originala contine doar 4 elemente...cele enumerate si de cei de dinaintea mea; totusi cei de la ESSIAC Romania spun ca varianta originala are 8 elemente??? De ce?...Bun...ma uit pe cutia asta cumparata de mine aici in Canada si vad ca are doar 4 elemente...Trageti si voi concluziile !!!
Daca stai si te gandesti "romaneste" iti dai seama ca varianta aceea cu 8 plante face intr-adevar un lucru "trage mai mult la cantar !"
Deci haideti sa facem un calcul:
daca ii consideram pe baietii astia ca spun adevarul, la o cotatie de 3.1ron pt dolarul canadian si 4.5ron pentru euro atunci la o cantitate de 600g, in corelatie cu pretul pe gram al produsului din Canada ar iesi 339euro pentru 600g - dar din ce au spus cei de dinaintea mea ESSIAC Romania il vinde la pretul de 300euro pentru 600g deci la mai putin cu 39 euro decat ar trebui...hmmm...
Aaaa... dar stai putin, astia vand de buna si originala varianta cu 8 plante adica la o unitate de ceai original din patru plante ei mai adauga inca o unitate facuta din alte 4 plante total diferite de reteta originala...deci obtin o cantitate dubla de produs pe care il promoveaza ca fiind de fapt cel "adevarat" pe criteriul foarte agreeat de marea majoritate a populatiei ca "daca are mai multe plante atunci e mai bun"...Totusi ganditi-va ca punand mai multe plante in aceeasi unitate de produs proportiile se schimba iar plantele pe care le pui pot fi foarte bune luate separat dar pot tot atat de bine sa intre in reactie cu plantele originale din reteta si sa dea un efect total contrar celui asteptat sau pur si simplu sa nu faca nimic.
Intrebarea e urmatoarea : de unde suntem siguri ca prima cantitate de produs pe care ei o dubleaza este cumparata direct de la firma producatoare? si nu este tot o "gogorita" ca si treaba cu cele 8 plante?
***dar uite Dom'le asa se face bisnis'u cu necazul omului...***
Nu putem sa va spunem ca suntem dezamagiti deoarece chiar speram sa gasim o firma serioasa importatoare si sa nu trebuiasca sa cumparam de aici si sa trimitem in Romania dar se vede treaba ca nu prea avem de ales cel putin deocamdata. Daca cineva afla de un importator serios il rugam sa posteze un comentariu pentru ca sunt foarte multi oameni bolnavi si in faze terminale si care ar avea nevoie de acest tratament. Multumim

Anonymous said...

De ce nici o reteta nu seamana cu cealalta???? Care este cea exacta si corecta? In primul rand am citit ca se foloseste ulmul alb, cu coaja neteda, aici scrie rosu. Care este adevarul???? Unii spun ca Essiac este compus din 4 plante altii ca din 8.
Intreb din nou: care este reteta corecta??????????
Nu mai postati aiurea retetele daca nu va documentati bine intai.

Anonymous said...

Salutare tuturor! Am aflat de curand de un tratament al cancerului care a fost conceput de un centru de cercetare francez si care are rezultate remarcabile! Cine e interesat se poate interesa de "714-X"!!! Multa sanatate tuturor!

Anonymous said...

se poate cumpara essiac si de pe iherb.com cu livrare in Romania. (Ambalajul de pe "essiac Romania" arata cam diferit -- lipseste semnatura, etc.) O poveste de succes, se pare:

http://www.billybest.net/index.htm

http://www.amazon.com/The-Billy-Best-Story-Alternative/dp/0985497009/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1393775524&sr=8-1&keywords=Beating+Cancer+with+Alternative+Medicine+and+Natural+Therapies

Essiac Romania said...

NOR-NB-Canada,
1. Essiac desi este o marca inregistrata, este si un nume comun utilizat pentru acest ceai. De aceea este permis a fi utilizat.
2. Plantele care sunt in plus sunt in proportii mici, concluzia ca se dubleaza cantitatea pentru profit este falsa. DACA era vorba doar de

profit aduceam Essiac facut in china cu 4 plante. Era mai bine asa? In schimb ESSIAC-ul de pe www.essiac-romania.ro este essiac import SUA de

la descendentii lui Rene Caisse, cu toate documentele de rigoare. Evident, pentru a functiona trebuie sa avem si profit INSA dupa cum vedeti

nu in detrimentul calitatii. Essiac facut de chinezi dupa retea originala ar fi fost la o fractiune din pretul actual... dar calitatea nu este

aceeasi.
3. De fiecare data cand am auzit Essiac Original am inteles ca acea companie din Canada s-a straduit pe toate partile sa denigreze toti

ceilalti producatori legitimi de Essiac. NU, NU exista Essiac Original - ESSIAC-ul este bun pe masura calitatii ingredientelor.
4. Daca X sau Y a gasit ESSIAC mai ieftin sau mai scump asta nu este in nici un fel o dovada ca produsul este mai bun sau mai slab calitativ.

Noi (Essiac Romania) am cautat o sursa buna de Essiac in toata lumea si am ales-o pe cea din SUA. Oare de ce nu am ales-o pe cea din Canada?

Firma noastra functioneaza inca din 1994 si imi aduc aminte ca la inceput aveam zeci de variante de plicuri si pliculete pe birou, care mai de

care mai 'originale'.
5. Va asigur ca ESSIAC-ul de pe Essiac Romania este unul de o calitate impecabila dar evident intotdeauna vor exista persoane care sa creada

ca nu este asa. S-a spus ca ESSIAC-ul nostru este prea scump, ca in SUA este mai ieftin - depinde UNDE este mai ieftin. In plus taxele vamale

le platiti si dv. daca aduceti un plic, le platim si noi daca aducem en-gros. S-a spus ca ESSIAC-ul nostru este prea ieftin fata de cel din

Canada - ce sa spun... iar aud Canada si 'Original'... cand am inceput noi sa vindem Essiac, in Canada inca se hotarau care este original si cum sa monopolizeze piata. Dv. cum v-ar placea sa fie doar un producator oficial de paine? ... ca doar firma X sau Y stie reteta originala?

Unknown said...

Multumesc tuturor celor care au postat aici. Am si eu pe cineva in familie si e foarte greu...
Am descoperit ca majoritatea companiilor nu pun radacina de Macrisul oaii (Rumex acetosella - in engleza SHEEP SORREL). Fermele de plante ar trebui sa piarda toata cultura si apoi sa astepte 2 ani sa creasca din nou. Asa ca prefera doar sa taie frunzele care se regenereaza urmatorul an.
Am gasit o fundatie non-profit din Anglia care distribuie gratis ceaiul lui Rene Caisse cu 4 plante. Cei cu bun simt pot sa doneze (cam 15 lire pe un pachet lunar de ceai = aproximativ 83 lei). Fundatia se numeste "Clouds Trust" si are site-ul http://www.cloudstrust.org/
Aceasta fundatie include si radacinile de Macrisul oaii (Rumex acetosella - in engleza SHEEP SORREL). La prima comanda trebuie sa descarci un formular si sa-l semnezi, cum ca o sa-ti consulti doctorul, etc. Il scanezi mai apoi si il trimiti pe email.
Fundatia a fost infiintata de scriitoarea si cercetatoarea Mali Klein. Ea a documentat istoria formulei si crede in formula cu 4 plante:
1474g-BURDOCK ROOT (Arctium lappa)= radacini brusture
453g-SHEEP SORREL (Rumex acetosella)= Macris - toata planta inclusiv radacini
113g-SLIPPERY ELM (Ulmus rubra/fulva)-coaja interioara de ulm
28g-TURKEY RHUBARB ROOT (Rheum palmatum)-radacini de rubarba.
Din amestec se iau 31 g(grame) si se pun in 1 litru apa (La 5 litri se pun 155 grame).Se fierb 10 minute, apoi se lasa la racit peste noapte si apoi iar se fierb 5 minute si se pastreaza in frigider in sticle de sticla sterile.
Alte detalii in engleza puteti gasi si aici:
http://www.healthfreedom.info/cancer%20essiac.htm
Puneti-va intrebarea de ce o fundatie care nu ia bani pentru ceaiurile ei foloseste formula cu doar 4 plante, iar cei ce te seaca de bani - folosesc 8 plante si nici nu stii daca au radacini, sau mai stiu eu ce...

Un alt remediu care il ajuta pe tatal meu e cel al doctorului Max Gerson (Se bea zilnic un litru de suc natural de morcovi cruzi, un litru de suc natural de mere si un litru de suc de verdeata – salata verde). Si se fac clisme cu cafea din 4 in 4 ore – Se fierb doua linguri cu varf de cafea intr-un litru de apa timp de 15 minute si se tine cafeaua in interior 15 minute ca sa se absoarba cofeina. Cofeina se absoarbe prin peretele intestinului in vena porta si ajunge direct in ficat unde stimuleaza secretia enzimei Glutation – S- Transferaza (enzima ce are rolul de a elimina toxinele din sistemul sangvin). Stiu ca pare ciudat, dar pe tatal meu il ajuta. Ii trec durerile pentru 4 ore. Asa ca nu mai fac mofturi.
Am inteles ca exista peste 300 de remedii naturale. O sa le caut pe toate si o sa le incerc pe toate. O sa lupt pana in ultima clipa.

Anonymous said...

a folosit cineva acest ceai?

Suc de Graviola said...

Nu am auzit de acest tratament, dar din comentariile de mai sus reiese ca exista mai multe retete. Sunt toate testate si eficiente?

Anonymous said...

ESSIAC VERSIUNE Gianluca Mech 8 plante (FOSTA BALESTRA MECH ITALIA ) (ERBORITERIA CELEBRA) asta a prelungit viata unor bolnavi de cancer cu minim 7 ani...
IN ROMANIA E MAI SCUMP CU 30%
https://www.gianlucamech.ro/product-tag/depurativo-bios/

IN ITALIA E 21 EUR iar daca luati de minim 50 eur in ITALIA E GRATIS POSTA daca aveti pe cineva in ITALIA va poate cumpara si trimite coletul cu ATLASSIB

https://www.farmaciaigea.com/dieta-tisanoreica/21445-bios-mech-8032589950508.html

Anonymous said...

Ce pret are va rog ? Nu gasesc pe essiac-romania nimic .
Multumesc