Georgel Texanul ne iubeste !

Thursday, May 17, 2012

De la "civilizatie" la Europa de Est :)))

-cu dedicatie, cocalarilor... de orice nationalitate/cetatenie ar fi ei.





   Pentru ca primavara e pe sfirsite, plantele ar trebui sa fie "dezvelite"! Dar ce avem noi aici nu este o planta, este un radar de ultima generatie: fotografii tridimensionale, supraveghere multipla a vitezei... si ce or mai fi pus ei acolo... de 80 000 € !!! Doar ca unor Fiinte Umane nu prea le-a placut aceasta supraveghere si l-au acoperit! Sa nu-i fie frig de 1 Mai ! Un prieten, un fel de "Politia Locala", in drum spre dezvelirea oficiala, in jur de 23.00-24.00, a primit un apel de la seful sau sa o lase asa si de 1 Mai. P.S. Pe carton: "Auto fahrer Blut Sauger" = Vampirul soferilor.


   Aici avem o parcare "civilizata". Nu cred ca a facut-o "de nebun"! Pare sa fie parcata seara cind mai era loc doar de o masina "standard"! "Nimic nou pe frontul de vest!". :)))

   Eeeei, ajuns in tara... M-am simtit "ca acasa"!!! Nu-i asa ca-i minunat sa nu-ti lipseasca nimic din confortul "civilizatiei"? Nenea asta, inainte de Orsova era atit de complet incit imi venea sa-l cinstesc! Avea chiar si minciuna de camuflaj! Capota ridicata e doar de fraierit... fraierii! Am fost atit de surprins incit a trebuit sa intorc si sa-l fotografiez. Desi ploua si era cu motorul pornit (Luni, 14 mai, 2012), s-a deranjat sa vina sa-mi spuna ca nu am Dreptul sa-l fotografiez. Printre risete i-am amintit ca este pe domeniu public si nu are dreptul la asemenea pretentii. Am ridicat tonul alternativ, el insistind ca este in misiune si ca are si legitimatie, eu sfatuindu-l sa-si puna in frunte un avertisment daca tot era in civil cu masina fara inscriptii oficiale. Exasperat, mi-a aruncat un "Nu va cunoasteti (adica noi, boborul) drepturile!". Printre sughituri de ris l-am informat ca "Nu va cunoasteti (adica ei, angajatii statului) obligatiile"!. A renuntat el primul, desi era cu un cap mai inalt decit mine (am 1.84m) si vreo 20 kg mai apasator pe cintar. Am fost atit de revoltat, incit la intrarea in Orsova, am gasit un echipaj de Politie, cu masina de patrula, facind acelasi serviciu, populatiei "Sa respectam legea"! Am oprit si i-am informat ca nenea din fotografie pune in pericol siguranta circulatiei. Nu-mi facuse nimic dar m-a revoltat raspunsul lui cind i-am comunicat asta, si l-am sfatuit sa-si parcheze masina mai in interiorul parcarii, si sa camufleze camera... "Asa cum face politia germana"! -"Aia faceti dv. acolo, in Germania!". Adica fraierii de romani sa taca si sa se lase fotografiati oricum?!!! Moah

3 comments:

Anonymous said...

Stunning quest there. What occurred after? Thanks!

Check out my web-site; dragonvale glitches and cheats

Anonymous said...

The next time I read a blog, I hope that it doesn't fail me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, but I really thought you would have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of crying about something you could possibly fix if you were not too busy looking for attention.

Visit my web page minecraft accounts

Anonymous said...

We absolutely love your blog and find many of your post's to be just what I'm looking for.
Does one offer guest writers to write content to suit your needs?
I wouldn't mind writing a post or elaborating on a number of the subjects you write in relation to here. Again, awesome site!

my web site - how to make easy money