Georgel Texanul ne iubeste !

Saturday, July 5, 2008

Aiureli la sfirsit de saptamina

forum gds 05iulie2008

simpla coincidenta ca actualul presedinte OPEC, Chabib Khelil care tot da vina pe cererea de petrol crescinda a Indiei si Chinei a mai fost in aceasta functie in 2001? Si intre una si alta a mai "lucrat" si pe la Shell si Phillips Oil! Acum ca Ingrid Betancourt a fost "eliberata" (asa arata unu-a care a fost "detinuta" 6 ani?!!!) si despre Rachel Corrie mass media nu a suflat o vorba, oare cit o sa-i ia sa "cistige" urmatoarele alegeri in Columbia? Simplu: pina la urmatoarele alegeri! Ce credeti, va pierde Columbia suprematia in droguri? :) Stiati ca de citiva ani au submarine? Traficantii bre, sa evite satelitii!!! Elicopterele se "fumasera"! :)


ha! :) Topirea Polului Nord?!!! 1 milion km² mai mult acoperiti cu gheata decit anul trecut in aceeasi perioada!! Soarele se gasese acum la 23° deasupra orizontului, iar la mijlocul lui august va fi la 15°..... bla bla bla!!!


Putin, la intilnirea cu Paulson, Secretarul Trezoreriei (USA) "Atit timp cit nu avem un Fond Suveran de Investitii, ne confundati cu altcineva": despre cele 8 miliarde usd investitii private in USA.


stati bre, nu rideti ca n-am terminat: exista un proiect de lege (sanchi, e ca si aprobat) care va permite FBI sa controleze si sa supravegheze pe oricine fara o "cauza probabila"!!! Bineinteles ca e din "Razboiul contra terorii (contra Poporului), ca urmare a evenimentelor din 11 sept. Un ordin judecatoresc obliga Google sa inainteze catre Viacom toate filmele, ip-urile vizitatorilor si toate adresele si numele celor care au publicat pe Youtube!!! Bineinteles ca e din cauza materialelor cu drepturi de autor detinute de Viacom!!! SANCHI!!! De ce toate filmele, INCLUSIV cele deja retrase de youtube?!! De ce Toate ip-urile?!!! Daca veti cauta cine detine Viacom , apoi veti afla ca google.inc are un centru de dezvoltare in Tel Aviv in val. de 55 mil usd, si va veti aduce aminte de cenzura pe care o practica google in anumite regiuni ale planetei, si va veti aduce aminte ca google memoreaza cele 200 mil. cautari pe zi cu ip si toate halea, apoi sa va aduceti aminte si de vista care este elaborata impreuna cu NSA (cica doar in materie de securitate), mai aflam si ca google este firma semi-publica fiind fondata din US Pensions Plans, mai si spioneaza (complet se pare) imelurile ...... ne mai aducem aminte si de Internet 2 la care se lucreaza deja......... Apai o sa spunem ca Austin Powers : "Grooovy Baby!": http://google-watch. org

incepind cu 2003, mozilla a inclus google ca "default search engine" in firefox! desi cistiga in jur de 50 mil usd an din asta, nu exista nici-un contract! Pai daca sint scutiti de impozite!!! :) "Am spus: -Dar trebuie sa platiti o multime de impozite pentru asta! S-a intors catre mine si mi-a spus -Noi nu platim impozite, doar cei mici platesc impozite!".

No comments: