Georgel Texanul ne iubeste !

Thursday, June 4, 2009

Good boys, bad boys



"Atentie la conducatorii care bat tobele de razboi pentru a impinge poporul intr-o fervoare patriotica, pentru ca patriotismul este un tais dublu. De asemenea infierbinta singele si intuneca mintea. Iar cind tobele au ajuns la maxim, singele in fierbere si mintea este intunecata, conducatorilor nu le mai trebuie nimic pentru a restringe drepturile cetatenilor.Insusi poporul, orbit de patriotism, de ura si teama isi va ceda drepturile, conducatorilor sai. De unde stiu astea? Pentru ca le-am folosit si eu! IAR EU SINT CAESAR!" Citatul se presupune a-i apartine lui Julius Caesar si chiar daca nu, il reprezinta destul de bine! Il putem include aici si pe Hitler!
Armata americana continua seria de exercitii militare demonstrative pe teritoriul USA in scopul prezentarii poporului modul de actionare! "Aaaaa -isi va spune boborul-, sint aici sa ne apere!". Daca va fi sa vina o zi in care se va declara starea martiala pe teritoriul USA asa cum afirma "conspiratiile", tot asa vor crede cind vor vedea pe vecinul cu catusele la miini si arma la ceafa! E simplu ca "Buna Ziua"!

2 comments:

Anonymous said...

De acord cu tine. Toate constrangerile la origini se prezentau cu mantie de catifea si lasau impresia unei accentuate griji pentru linistea si siguranta cetatenilor, din partea guvernantilor. Explicatiile oficiale se refereau de fiecare data la tutela si apararea populatiilor, ca apoi, pe nesimtite sa se transforme in juguri.
Insa ceea ce sporeste alarma consta in faptul ca acum exista tehnologii prin care individului sau maselor li se anihileaza bunul simt, li se spala creierul si li se adoarme, constiinta. Si la finalul acestor actiuni, respectivii sunt deja robotei docili, ascultatori, care nu vor indrazni niciodata sa nu se supuna si sa nu infaptuiasca ceea ce stapanii le comanda... Si iata cum zarurile au fost aruncate... Prin ponoare, pe ogoare turmele pasc linistite si fericite...

Porecla said...

In ultimii ani am vazut ca la demonstratii, fortele de ordine americane au avut niste tunuri cu ultrasunete care ardeau pielea si alte chestii de genul asta! Azi am citit de o noua arma: provoaca instantaneu voma! Unarticol afirma ca sint divizii de politie mai dotate decit majoritatea infanteriei! Si acel articol era insotit de poze destul de sugestive! Unele le am prin comp pe acasa!